Flixbusznal minimum hany ember kell az adott jaratra, hogy azt ne toroljek?
Figyelt kérdés
Foglaltam magamnak egy utat a jovohetre, koran reggel, de felek, hogy torolni fogjak, mert mai jaratokat is toroltek, amik tegnap meg elerhetoek voltak.2020. jún. 11. 10:40
1/5 anonim válasza:
Félháznál már elindul a járat, ez tuti. Hogy pontosan hol a határ, az jó kérdés. A DAKK nemzetközi járatai például 6 utassal is elindulnak.
2/5 A kérdező kommentje:
Az jo "jelnek" szamit, ha tegnap mikor megvettem a jegyet, azt irta, hogy mar csak 3 jegy foglalhato azon az aron es ma mar nem is azon az aron van? Illetve ma az ugyanakkor indulo jarat elindult a celallomas fele :)
2020. jún. 11. 10:50
3/5 A kérdező kommentje:
"Köszönjük, hogy felvette velünk a kapcsolatot!
Rendszerinformációink szerint egyelőre még mindig úgy néz ki, hogy ez a járat a megadott menetrend szerint indul.
Amennyiben nem kapsz értesítést változásról, vagy járattörlésről, az annyit jelent, hogy menetrend szerint indul a járatod.
Nem kötött a járat indulása az utasok számához.
Ha bármilyen változás történik egy járatot illetően, azt az irányító központ jelzi az utasoknak. SMS, vagy e-mail formájában."
2020. jún. 11. 11:23
4/5 anonim válasza:
Én is tervezek utazni jövő héten. Mi volt a tapasztalat? Kevés emberrel is indult? Nem szeretnék éjszaka egyik német városban sem maradni törölt járat miatt.
5/5 A kérdező kommentje:
Tokeletes volt, mint mindig
2020. jún. 25. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!