Mikor lehet Romábiába utazni?
Figyelt kérdés
A barátom erdélyi én pedig magyarországi vagyok. Voltam már párszor a barátomnál egy két hónapot, de most szeretnék kiutazni hozzá és megtartani a polgári esküvőt. Sajnos a vírus miatt félek, nem engednek át a határon. Tudja valaki, hogy mikortól lehet túristáknak be menni Romániába? Úgy tudom Jun. 15.-e után megnyitják a határokat....de nem tudom, hogy külföldieknek is zöld lámpát adnak e...2020. jún. 8. 12:29
1/1 anonim válasza:
"de most szeretnék kiutazni hozzá és megtartani a polgári esküvőt."
Csak így?? :-) kiutazok, oszt megtartom az esküvőt? Barátod tud róla? :-)
Bocs, de általában egy polgári esküvőnek az a menete, hogy bejelentkeztek az anyakönyvvezetőnél, és kitűzik az esküvő időpontját, hogy x idő múlva lesz.
SENKI nem fogja tudni megmondani Neked, hogy mikor nyitják meg a turisták előtt is a határokat.
Folyamatosan nézd a konzuliszolgálat.hu oldalát - ott naprakész információkat találsz (általában)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!