Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik az 5 legdrágább Európai...

Melyik az 5 legdrágább Európai város ahol jártatok ?

Figyelt kérdés
Melyik volt a top 5 város ahol eddig jártatok és itt turisztikai szempontból gondolom és volt e olyan ezek között amit pofátlanul drágának találtatok vagy ahová azért nem mennétek vissza mert nagyon drága

2020. máj. 27. 16:05
 1/10 anonim ***** válasza:
87%

Elég sok helyen jártam már Európában, USÁ-ban meg Ázsiában, de semmit sem találtam "pofátlanul" drágának.

Angliában a szállás szokott drága lenni, Párizsban az ételt is magyar viszonyokhoz képest drágábbnak éreztem, de egyik sem olyan, amin ki kellett volna akadni.

2020. máj. 27. 16:35
 2/10 anonim ***** válasza:

Előzővel tudok egyetérteni

Európában nem volt olyan város amit pofátlanul drágának tartottam ellentétben pl egy csomó dél-amerikai vagy fekete-afrikai várossal...Paraguay pl a világ egyik legszegényebb országa és egy poros kisvárosban egy kicsi lepukkant apartmanban volt képük majdnem 8500 ft-nak megfelelő pénzt elkérni egy éjszakáért és ez még a legolcsób volt vagy pl Nigériában minden vásárlásnál le akartak húzni :D

Amúgy ha nagyon muszáj európai várost mondani akkor nálam a moszkvai turista árak már pofátlanok voltak illetve ár-érték arányban sok horvát és montenegrói tengerparti kisváros sem valami olcsó

2020. máj. 27. 18:38
 3/10 anonim ***** válasza:

Több oldalról is meg lehet közelíteni. Svájcba jellemzően nem a nagyvárosok miatt megy az ember, így akár csak egy átutazás alatti fejenként 10 ezer forintos semmilyen ebéd is nagyon rossz ár/érték arány.

Hasonló kategóriában versenyez Oslo, amelyik sokkal unalmasabb, mint a másik két skandináv főváros, de legalább unalmas is.

Fekete-Afrika amúgy tényleg az a hely, ahol nagyon sok pénzért kaphatsz rendkívül keveset, mert ott gyakorlatilag minden luxus, plusz sok országban annyi rossz az infrastruktúra, hogy még a fővárosoknak sincs rendes ellátottsága.

2020. máj. 27. 19:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Stockholm
2020. máj. 27. 20:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg helyen jártam, de egyiket se tartottam pofátlanul drágának. Ha az ember okosan osztja be a pénzét, bárhova el tud menni és meg tud szállni viszonylag olcsón.
2020. máj. 28. 09:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem mondanám egy helyre sem, hogy pofátlanul drága, hiszen mindenhol más az életszínvonal és mindenhol ki lehet olcsón hozni egy utat, megfelelő lemondásokkal. Ez nálam sose volt szempont.

Európában a legdrágább nagyvárosok ahol jártam pl. Dublin (itt is élek), Moszkva, Reykjavik, Oslo, London. Egyedül csak Londonbe nem mennék vissza, de nem az ára miatt, hanem mert alapból nem szeretem Angliát és Londonban egyáltalán nem tetszett semmi, nem vágyom vissza.

Európán kívül a legnagyobb meglepetés Rio de Janeiro volt, nem számítottam dublini árakra. Több más brazil városban is jártam, ott kb. minden a riói árak fele volt vagy kevesebb.

2020. máj. 28. 10:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Stockholmban lenni nem olcsó. Szerencsére repülőjegyet jó árban ki lehet fogni, az ellensúlyozza a szállás és étterem árakat.
2020. máj. 28. 12:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Európában Reykjavík,Oslo,Stockholm volt drága viszont ahhoz képest nem,hogy mennyit keresnek

Brazília számomra is meglepő volt,ahhoz képest,hogy milyen szegényes egyáltalán nem mondanám olcsónak

2020. máj. 28. 13:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Bergen, Koppenhága, Dublin, Nizza, London
2020. máj. 28. 19:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Zürichben élek, szóval ha utazom nekem ez a kérdés csak úgy merül fel, hogy olcsó-e vagy nagyon olcsó :)
2020. máj. 30. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!