Amszerdamban mi a legális tudatmódosító szerekből? Azt tudom hogy csak állampolgárokat szolgálnak ki viszont város széli kávézókban annyira nem foglalkoznak ezzel a törvénnyel.
Figyelt kérdés
Sokmindent hallottam mi az ami tényleg legális?
Amit hallottam a fű de azt tudom hogy igen ugyanakkor hallottam a gombát és egyéb fehér származékokat is hogy ott kilehet próbálni valóban ígyvan? Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
2020. máj. 16. 02:31
11/17 anonim válasza:
10: Nem. Magyar személyim és magyar útlevelem van. És eddig soha semmit nem kértek tőlem, amikor vásároltam. Olyannal, hogy holland személyi kellene, eddig csak akkor találkoztam, amikor cigarettaautomatából akartam vásárolni.
14/17 anonim válasza:
Nem, a közelében de sokat jarok oda.
15/17 anonim válasza:
Mondom, ha ahol laksz, más tartományba tartozik, ott már más lehet a törvény.
16/17 anonim válasza:
Nem a kipróbálás lehetőségével lesz problémád, hanem a hatásával. Tudod, itthon se az a gond, hogy megiszol 10 liter pálinkát. Hanem az, amivé leszel tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!