Milyen autópályás fizetési rendszer van Észak-Macedóniában?
Figyelt kérdés
Több helyen próbáltam tájékozódni, és egymásnak ellentmondó infókat találtam. Volt ahol elektronikus rendszerről írtak, volt ahol fizetokapurol (de ott is volt ahol nyitott kapus, volt ahol meg hagyományos rendszerről olvastam). Mielőtt megkapnam valakitől, nem a koronavirusos időkben utaznék, hanem utána. És megvalami: valaki tud egy normális autópályadíj-kalkulátort mellékelni? A macedón egyáltalán nem ertem, meg ha a cirill ABC-t ismerem is, és angolból se vagyok túl jó. A legjobb a német lenne, de ha nincs akkor az angol is megteszi2020. máj. 7. 15:55
1/2 anonim válasza:
Görögországba mentem kocsival Macedónián keresztül tavaly.
Fizetőkapuk vannak, megállsz, fizetsz és engednek tovább.
Ehhez nyelvtudás sem kell, mert ki van táblázva a kapu előtt, hogy mennyit kell fizetni (euróban és macedón dínárban is).
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! Ezek szerint nem nyitott kapus (tehát előre meg kell venni), hanem ugyanolyan mint máshol
2020. máj. 8. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!