Kezdőoldal » Utazás » Európa » Utazott már innen valaki...

Utazott már innen valaki moszkába/szentpétervárra?

Figyelt kérdés
hány napra, mennyibe került össz-vissz, mivel, honnan utaztál, hol találtad az utazás ajánlatot?
2020. máj. 5. 11:56
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Drágaságom, 6-9 ezer forint per irány oda a repülőjegy. Szállás van hostelben is mondjuk 3 ezerért és luxusszállóban 100 ezerért. Kiválasztod amit szeretnél és mész. Metrójegyet, kaját, múzeum belépőt találsz a neten.

használd már értelmes dolgokra is a telefonodat!

2020. máj. 5. 12:00
 2/9 A kérdező kommentje:
koszonom nagymama, nem igy gondoltam. hanem szervezett utazas, amikor tomegesen mentek es megvannak a programok mikor mit csinaltok, turistavezetovel. es kepzeld, kerestem mar ajanlatokat, csak erdekel, hatha van jobb. :)
2020. máj. 5. 12:21
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

Szentpétervárra utaztam.

Repülővel, átszállással, Rigában kellett átszállni.

Olyan járatot kerestem, amivel viszonylag rövid az út és az átszállásnál az idő. Ezt repjegy.hu vagy más hasonló oldalon meg tudod nézni.

Sokan mondták, hogy drága a város. De szerintem hasonló, mint itthon. Vannak drágább, exkluzív helyek. De egy átlagos hely nem igazán drágább, mint itthon.

Én szállodában szálltam meg, az árára nem emlékszem. Ezt azok intézték, akik a programot szervezték. (Munka miatt mentem ki egy találkozóra.)

Látványosságokhoz érdemes előre megvenni online a belépőt (már ahol van belépő) mert akkor nem kell sorban állni. Pl. az Ermitázsnál enélkül 1-2 órás sorban állásra számíthatsz.

Szentpétervár és Moszkva területére már van online vízum. Ha hagyományos kell, akkor Pesten van több utazási iroda is, aki ennek az intézésével foglalkozik, így nem kell személyesen bemenned a konzulátusra. Ezeket is megtalálod neten.

2020. máj. 5. 12:41
 4/9 D. Brasco ***** válasza:
62%
Ha meg szervezett útra gondoksz akkor meg még nagyobb szégyen amit itt művelsz,tekintve hogy csak a neked szimpatikus utazasi iroda oldalara kell ellátogatnod es mint a birkáknak ott lesz minden pontról pontra leírva mi merre hány méter meg mennyibe kerül.......vagy még ehhez is lusta vagy es mi keressünk neked ajánlatokat?
2020. máj. 5. 12:42
 5/9 A kérdező kommentje:

miert lenne szegyen? inkabb te vagy az:) gondoltam megkerdezem masnak hogy ment, ez nem azt jelenti hogy lusta es eletkeptelen vagyok

azert mert az utazasi oldalak leirjak mennyire szep meg jo, azert jo tudni milyen valojaban, mennyi a plusz koltseg, stb

2020. máj. 5. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:
63%

Drágaságom, amikor leírtam, hogy miképp kellene megoldani a te nagy tervedet, azt gondoltam, átlagos intelligenciájú felnőtt ember vagy.

Erre kiderül, hogy ahhoz sincs eszed, hogy bemenj az első sarki utazási irodába. Apádra ütöttél, az volt ekkora barom.

Nagymama

2020. máj. 5. 13:05
 7/9 A kérdező kommentje:
faluban lakom, itt nincs utazasi iroda, tehat nem olyan egyszeru most. orulok hogy ugy vonsz le kovetkezteteseket hogy egyatalan nem ismersz, es akkor en vagyok a sz4r alak mert megkerdeztem valamit teljesen normalisan, meg veletlenul sem te, aki idegeben jar ide hogy masokon vezethesse le. inkabb neked kene elgondolkoznod
2020. máj. 5. 13:09
 8/9 A kérdező kommentje:
ennyibol felesleges az oldal nem? akinek egeszsegugyi baja van de nincs lehetosege orvoshoz menni eppen, akkor inkabb ne is kerdezze meg itt mert menjen azonnal :)
2020. máj. 5. 13:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, a kérdésből nem derült ki, hogy te szervezett, csoportos utat szeretnél.

Akkor mindenképpen olyan irodát válassz, ami ismert!

Bár szerintem mostanában nem lesz ez aktuális. Az oroszok biztosan az utolsók között lesznek, akik újranyitnak.

2020. máj. 5. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!