Szerintetek melyik a legszebb és a legrondább főváros Európában?
Szerintem a legszebb: Róma
Legrondább:szerintem nincs csúnya
Akik Budapestre szavaztak, valószínűleg nem ott laknak. Ha különválasztjuk a szépet és az élhetőt, akkor előkelő helyen lehet Budapest a szépség terén. Erre kíváncsiak a turisták. De szerintem az élhetőség is (és itt nem az árakra gondolok) nagyon fontos, talán fontosabb is, mint a szépség. Ebben viszont elég hátul kullog Budapest.
Nekem, ha az élhetőséget és a szépséget is figyelembe vesszük, akkor Barcelona tetszik legjobban. Utálok nagyobb városokban lakni, még átutazni is rajta. De Barcelonában járva úgy éreztem, hogy itt tudnék élni. Kijevben már nagyon régen jártam, az akkori Kijev borzalmas volt. Kirándulóként Bécs is tetszett, de ott élni nem szeretnék.
Legszebb: Stockholm, Bern
Legrondább: London, Budapest
Nagyonsok fovaros szep, es mindegyiknek megvan a sajat maga jelegzetessege. Akik azt mondjak hogy Bukarest a legrondabb, eletukbe nem jartak Bukarestbe, estleg futattak oket ez eszaki vasutallomas korul.... Bukarestben van europa legnagyobb epulete. Amekkoranak latod a foldtol, akkora lefele is ! Kisjeno (Chisinau) tenyleg szornyu, nem tudom mivel rosszabb mint Tirana vagy Pristina. Tiraspol nem fovaros !
Ha ex fovarosokat is lehet emlitani, Szentpetervar mindent visz !
“ Bukarestben van europa legnagyobb epulete”
Na és? Ettől már talán kutyakötelessége mindenkinek szépnek látni csak azért, mert ez a TE véleményed?
Minek kell belekötni más emberek ízlésébe? Én pl Madridot nem tartom nagy számnak, Londont imádom, mégse kezdtem el kötözködni azokkal, akik mást írtak.
Legszebbek : Párizs, Róma, Prága
Legrandábbak : Szofia, Madrid, Vilnius, Bukarest
Budapest olyan közepes. Nem szép de legalább randa.
Legszebb Moszkva
Legcsúnyább Budapest
Legcsúnyább:bármelyik orosz város
Legszebb:Párizs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!