Bulgáriában lehet-e duplaágyas szobát találni a tengerparton kb.10 euróért?
Figyelt kérdés
Ha valaki ismerne, jó örülnék egy konkrét helynek is..2010. júl. 27. 12:20
1/6 anonim válasza:
az egész szobát 10ért vagy fejenként? mert egész szoba az szinte lehetetlen, de sztem még fejenként is többet kérnek. Esetleg valami magánszálláson lehet, abból rengeteg láttam szozopolban 3 hete, de mi apartmanban laktunk, és abban az apartmanban egy kétszemmélyes faház 30euró/éjszaka volt
2/6 anonim válasza:
Esetleg turista szállókon el tudom képzelni, de én is inkább fejenként, mint egy egész szobára!
3/6 A kérdező kommentje:
fejenként értettem! és nem hotelben, hanem valami kulturált olcsóbb szálláson!
2010. júl. 27. 14:05
4/6 A kérdező kommentje:
30 euróért faház?? az sem hangzik rosszul. esetleg fotot, cimet tudnál mondani?
2010. júl. 27. 14:06
5/6 anonim válasza:
30 € nem hangzik rosszul egy faházért??? Ne már! De igenis rosszul hangzik Bulgáriában. Én 90 levás árat kaptam egy öt csillagos szállodától all inclusive ellátásra. Az 45 €. Igaz ez per fő. De félpanzióval csak 65 leva, azaz 30 € körüli. Két főnek a 30 € ellátás nélkül szerintem rohadt sok!
6/6 A kérdező kommentje:
tartók tölle igazad lehet, ha j9bban belegondolok! Augusztus végén mennék, akkor talán még olcsóbb.
Köszönöm a válaszokat, de nem tudnátok valami konkrét ajánlatot mondani! Hangsúlyozom, hogy nekem jó lenne szoba, vagy hasonló is, sőt nem feltétlenül forgalmas üdülőközpontban.Amit igazából szeretnék, az tengerre néző szoba, esetleg terasz, és "használható" tengerpart!
2010. júl. 29. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!