Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha augusztusra lefoglalt...

Ha augusztusra lefoglalt utatok van, és engedik az utazást addigra, elmennétek?

Figyelt kérdés

Ausztriába, a hegyekbe foglaltunk szállást a párommal még januárban. Augusztus első hetére, ketten mennénk. Egy kicsi falu kicsi szálláshelyére, város a közelben sincs, és tömegeket vonzó turistalátványosság sem. Saját autóval mennénk, egyáltalán nem használnánk tömegközlekedési eszközöket.

Ha addigra megnyitják a határokat a személyforgalom előtt is, ti elmennétek erre a nyaralásra?

Mert nyilván a vírus még akkor is jelen lesz, ha a korlátozásokat fel is oldják. Én amúgy nem rettegek a vírustól, 30 éves fiatalok vagyunk mindketten, ismert egészségügyi probléma nélkül, így nagyon-nagyon kicsi az esélye, hogy ha el is kapnánk, komoly bajunk lenne.

Inkább erkölcsi, morális szempontból nem tudom eldönteni, hogy helyes lenne-e elutazni, vagy ez még túl korai időpont lenne? Átfoglalni későbbre sajnos nem tudjuk.

Én nagyon szeretnék menni. Nagyon rosszul indult az év, meghalt apukám, a munkahelyemen áttettek egy sokkal rosszabb munkakörbe, a teljes lakásfelújításunkat halasztani kell a vírus miatt, stb, stb... Annyira vártam az augusztusi nyaralást, hogy ott majd végre kikapcsolódhatok a hegyekben, de így nem tudom, helyes döntés lenne-e majd elutazni.

2020. ápr. 13. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha addigra kimondják, hogy szabad utazni, akkor semmi erkölcsi akadálya.
2020. ápr. 13. 15:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Így van, ha az országok, régiók közötti utazást addigra egyértelműen, korlátozások nélkül engedélyezik a hatóságok, akkor aligha kell ebből morális problémát csinálni. Ha ilyen félszívvel kommunikálják, hogy “menjetek csak, de kizárólag ha halaszthatatlan dolgotok van , ám mi nem ellenőrizzük”, akkor viszont maradjatok idehaza és vonuljatok félre a számtalan hazai jó minőségű szálláshely egyikére. Szívesen ajánlok is párat ezen az oldalon!
2020. ápr. 13. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha beengednek az orszagba akkor semmilyen erklcsi moralis akadalya sincs, sot meg jot is teszela helyi gazdasagnak. Szoval az lesz a helytelen dontey ha nem mentek.
2020. ápr. 13. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Simán. A tömeget azért kerülném, és zárt térben maszkot vennék.
2020. ápr. 15. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!