Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hol jobb az élet? Magyarország...

Hol jobb az élet? Magyarországon vagy Romániában?

Figyelt kérdés
Illetve Budapesten vagy Bukarestben

2020. ápr. 4. 16:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%

Magyarország

Románia az úgy egy nyomortelep ahogy van. Ott minden település úgy néz ki mint itthon a cigány telep

2020. ápr. 4. 20:36
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Én nagyon szeretem Romániát s minden ideköt de Magyarolszágon sokkal jobb az élet, nagyobb az életszinvonal s okosabban vezetik az országot. Ez így volt, van s így is marad.
2020. ápr. 4. 21:27
 13/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem a kis településeket kérdezte a kérdező hanem Budapest vs Bukarestet és az utóbbinál nagyobb az egy főre eső gdp....
2020. ápr. 4. 21:49
 14/20 anonim ***** válasza:
65%
Bukarest is egy putri európai szemmel. Van pár szépen felújított része, azokat mutogatják utazós műsorokban.
2020. ápr. 4. 21:53
 15/20 anonim ***** válasza:
80%

#13 Csakhogy nem a pénz minden.

Egy zebrán sem tudsz átkelni mert simán áthajtanak rajtad, az emberek lenézőek, mogorvák és mosdatlanok. Lopás sem áll távol tőlük. Az utca tele van szeméttel. Azért Pesten már ezt valamennyire orvosolták. A színvonal nem azon alapul, hogy mennyi az emberek átlagbére hanem sok egyéb más dolgon is. Egyébként nem jobb a helyzet ilyen téren sem attól, hogy 2 forinttal többet keresnek mivel a románok nem tudnak spórolni. Az meg, hogy láttál néhány luxus autót annak tudható be, hogy lejárnak Olaszországba melózni de az már nem tartozik a román életszínvonalhoz.

2020. ápr. 4. 21:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó tévedsz.

Nem a témához kapcsolódik de dolgoztam már Svájcban is szóval immúnis vagyok sportkocsis hivatkozásodra.

Illetve nem 15 éves vagyok hogy ilyesmi alapján ítéljek meg dolgokat.

Voltam már minkét városban Budapesten pedig rendszeresen keresztül utazunk kb egyre megy a két város így a számadatok alapján döntöttem.

De egyébként a kérdező bolti eladót hozott fel példának.

Azzal a végzettséggel nem keresel túl sokat még Svájcban sem szóval ilyen szempontból teljesen mind1 hogy Budapest vagy Bukarest.

2020. ápr. 4. 22:38
 17/20 anonim ***** válasza:
42%
# 16 Na megjött a nagymagyar :D
2020. ápr. 4. 22:39
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#8 azért ilyen messzire ne menjünk el.. Valószínűleg még nem voltál Bulgáriába...Fél Bulgárián átmentem autóval, és annál nagyobb putrit Európában nehezebben találsz. A tengerparti városok viszonylag rendben vannak, de a falu, Szófia teljesen le van pusztulva, egy normális állapotú házat nem láttam.. Ami meg a Magyarország vs Rómaniát illetiazt nehéz eldönteni.. Mindenhol vannak hatalmas putrik és szép környékek
2020. ápr. 8. 22:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Igazat adok az előttem szólónak olyan óriási nagy különbség nincs Románia és Magyarország között.
2020. ápr. 8. 23:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Magyarországon. Ezt meg úgy mondom, hogy én Romániában élek.
2020. ápr. 11. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!