Miért értékelik ennyire alul a magyarok Olaszországot?
Figyelt kérdés
Pl. Azt mondják sokan hogy az olaszok cigányok miközben a világ ipara az olaszoknak köszönhető, autóipar, vagy a konyhában is ők a legjobbak, szóval egyértelműen nem egy rossz népség. Kedvesek és mindenben a jót látják, nyugisak. Velence gyönyörű, és mivel egy történelem ország így nyílván néhol “putris”. Azt mondják rosszul keresnek miközben egész Dél Európában Milánóban a legjobb a fizetés ahol akár a négyszeresét is kereshetik az emberek mint Budapesten.. Délebbre nyilván rosszabb kicsit de ott is bőven magasak a bérek. A nyelv gyönyörű. Igen Olasz fan vagyok de ez ne zavarjon. Értelmes válaszok pls, mindenkit megbecsülök a véleményével eggyüt.2020. márc. 30. 18:32
1/12 anonim válasza:
Ilyen szinten negatív véleményt tőled olvasok először... Én úgy látom, a magyarok alapvetően bírják az olaszokat.
2/12 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam semmi negatívat de OK. Lehet hogy bírják őket de multkor is láttam valahol hogy gádzsizták őket
2020. márc. 30. 18:55
3/12 anonim válasza:
Soha nem hallottam, hogy bárki ezt mondaná rájuk.
4/12 A kérdező kommentje:
Pontosítok: Inkább arra gondolok hogy pl. Spanyolországhoz képest alulértékelt. Itt jobb a fizetés, sokkal érdekesebb helyek vannak, Spanyolországba meg csak modern tengerpartok.. ami Olaszban is van...
2020. márc. 30. 19:04
5/12 anonim válasza:
Én mindenkitől azt hallom, hogy szereti őket.
6/12 anonim válasza:
Sosem hallottam ilyen véleményt, vagy azt, hogy valaki Spanyolországot többre értékelné.
7/12 D. Brasco válasza:
"Spanyolországba meg csak modern tengerpartok.."
Elég érdekes egy kinyilatkoztatás ez egy olyan országról aminek szintén messzire vissza nyúló és rendkívüli történelme van..........
8/12 anonim válasza:
gádzsizás…??
Te nagyon kevered a gizikét a gőzekével! :-DDD
Azt a cigányok mondják a magyarokra!
legfeljebb "digózás" lehet, de az kb. a múlt század 60-70-es éveiben volt divat... :-DDD
9/12 anonim válasza:
A legrosszabb, amit hallottam Olaszországra, az a turistagettó volt, de azt is csak bizonyos területekre. De mondjuk manapság (vagy hát egy bő hónappal ezelőttig) azt elég sok helyre rásütik Európa-szerte.
10/12 anonim válasza:
Ezekért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!