Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit gondoltok, idén augusztusb...

Mit gondoltok, idén augusztusba el tudunk menni nyaralni Görögországra, avagy sem?

Figyelt kérdés
A jelenleg kialakult helyzet miatt kérdezem, augusztus 15-25ig mennénk Görögbe nyaralni, szerintetek addig javulni fog a helyzet?
2020. márc. 26. 14:08
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Meglátjuk.
2020. márc. 26. 14:56
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Ezt még most nem tudni
2020. márc. 26. 15:07
 3/9 anonim ***** válasza:
36%

Kizárt dolog. Az összes szakértő június-júliusra várja a vírus tetőzését, ami azt jelenti, hogy a legjobb esetben is még ősz elején biztosan súlyos lesz a helyzet.

Tekintve hogy a legoptimistább becslések szerint 1-1,5 év múlva lesz oltás, szerintem addig legalább be lesz dögölve a turizmus, a külföldi utazások eléggé korlátozva lesznek. Én a helyedben idénre már semmiképp nem terveznék, de még jövő nyárra is csak akkor ha bátor vagy.

2020. márc. 26. 15:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Türelemmel viseld, a napokat, ne rágódj, még messze van...
2020. márc. 26. 16:07
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Munkahelyed is lesz még akkor?
2020. márc. 26. 16:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Egy szociális otthonban vagyok irodán, a munkám nélkülözhetetlen, még akkor is, ha esetleg kijárási tilalmat vezetnének be. Nem beszélve arról sem, hogy egy kis faluban van a munkahelyem, elég nehéz lenne nekik más munkaerőt találni itt.. Kihalásos alapon mennek a dolgok, szóval 100÷-ban merem állítani, hogy lesz munkahelyem!
2020. márc. 27. 07:09
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
Talán, de nem túl nagy az esély arra, hogy addig lecseng a járvány.
2020. márc. 27. 13:19
 8/9 anonim ***** válasza:
47%
Több cégnél már elkezdték visszavágni a fizetéseket kérdező. Ha azt mondják neked, hogy jövő hónaptól a fizetésed harmadától búcsúzhatsz, akkor mi lesz? Mivel kihalálsos alapon megy a munkád, gondolom hasonlót sem tudnál találni. Szerintem tartalékolj inkább és ne a káosz közepén akarj nyaralni menni, azért hogy kétszer 10 percet áztasd a seggedet.
2020. márc. 27. 14:58
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem a káosz közepén akarok nyaralni menni, hiszen a kérdésben is augusztusról van szó,nem márciusról! Értelmezd a kérdést, kérlek! Nyilván, ha augusztusra nem cseng le ez az egész, eszem ágába sincs nyaralni menni. :)

A fizetésemből egy cseppet sem faragtak, sőt.. de ez már más téma!

2020. márc. 27. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!