Kezdőoldal » Utazás » Európa » Skóciáról valaki mondana...

Skóciáról valaki mondana nekem véleményeket?

Figyelt kérdés
Családom kiköltözne,de engem nem nagyon fogtak meg...tudna valaki valami jót mondani róla?mijen a suli?az emberek könnyen befogadnak külföldieket...stb
2010. júl. 25. 19:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A nagyobb városokban viszonylag befogadóak (Glasgow, Edinburgh), de amúgy a skótok teljesen mások, mint mi. És - mivel ott állandó az eső - az idejük nagy részét bárokban töltik, ahol leisszák magukat.:S

De attól függetlenül gyönyörű terület, az oktatás nagyon szívonalas (csakúgy, mint egész Nagy-Britanniában).

Tiszta a levegő, és úgy összességében szerintem egész jó hely.:)

2010. júl. 27. 16:33
 2/2 anonim válasza:
OMG Szinvonalas oktatas? Hat nem is tudom.... Most kezdtem az s4et es matekbol olyanokat csinalunk az valami halalos. (ez alatt azt ertem k.rva konnyu) Amugy nagyon rendesek tanarok, emberek is.
2010. okt. 11. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!