Kifizetett párizsi utazás módosítása?
Szerintem mond le.
Csak az Isten tudja mikor ér véget ez az őrület.
Én Amerikába utaztam volna, hát nem fogok.
A repjegy árát szinte biztos, hogy buktad de ez csak tipp.
A légitársaságok az elsők között vannak a csődközelben állá cégek sorában. Most szerintem mindenre nyitottak, ami az utasok megtartását jelenti.
A gyakorlati része a nagy kérdés, mert amikor vége lesz ennek, akkor túlterheltek lehetnek. Nem utazhat mindenki egyszerre.
Most átfoglalhat az utas más időpontra, de az tuti?
Nem kerül karanténba addig? Nem gondolja meg magát?
Ezer kérdés nyitott még.
Kérdező, egyelőre ezen kár görcsölni szerintem, mert még nincs megoldás. A légitársaságok próbálnak túlélni, és nem tudnak, nem is akarnak pénzt visszaadni.
Módosítani sem nagyon engednek, mert hova? Mikorra? Minden bizonytalan. Egyáltalán nem biztos, hogy nyár végén tudsz te bárhova menni. A jelen helyzetben az se biztos, hogy akkor épp a WizzAir olyan helyzetben lesz, hogy tud működni. Nem úgy fog ez kinézni, hogy a vírus elmegy június 30-án, július 1-től meg minden vissza a normális kerékvágásba; ezt remélem, te is sejted.
Valamilyen szinten a 2020 erről fog szólni (leginkább gazdaságilag), úgyhogy most ne a nyaralásodon gondolkodj. Ha el lehet majd menni, akkor szupi, de ne éld bele magad.
Egyelőre számolj úgy, hogy a repjegyet esélyes sajnos, hogy buktad.
Tapasztalt utazó vagyok, de ilyen helyzetet még nem éltem meg. Szerintem más sem.
Normál esetben egyszerű a válasz: SEHOGY sem tudod áttetetni.
Ez egy nemnormális eset, úgyhogy nem fogunk tudni neked válaszolni.
Az előbb direkt kipróbáltam, és olyan helyre is engedi a rendszer foglalást a Wizzair, ahol a belépőkre két hét karantén vár, ill ahol amúgy is teljes kijárási tilalom van érvényben már napok óta.
Egyre linkebb cég ez a Wizzair!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!