Kezdőoldal » Utazás » Európa » A Berchtesgadeni sasfészeknél...

A Berchtesgadeni sasfészeknél járt már valaki?

Figyelt kérdés
Mennyire összetett a látnivaló? Érdemes Salzburgból átruccanni vagy jobban rá kell szervezni a napot?

2020. márc. 6. 08:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha jol tudom egy kb 2-300 nm-es epulet es ennyi. egy-ket ora alatt "kivegezheto"
2020. márc. 6. 09:34
 2/4 D. Brasco ***** válasza:
Ha erdekel a dolog erdemes lehet megnézned....ha nem akkor szerintem felesleges,mert a kilatason kivul semmi extrát nem tud a hely,ráadásul allandoan kismillioan vannak.
2020. márc. 6. 10:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Én voltam, érdekelt, de csak annak javaslom, akit tényleg érdekel ez a történelmi kor.
2020. márc. 6. 11:47
 4/4 aHermann ***** válasza:
100%

Szia!

A korábbi hozzászólókkal egyet kell értenem. Minket érdekelt, majd néhány év múlva szeretnénk a gyerekeinket is elvinni.

Ráadásul a liftkezelő nekünk annó egy csomó érdekes dolgot elmondott, mert a végén már csak minket vitt fel. Mi a busz felérte után nem az alagutat céloztuk meg, hanem körülnéztünk a teraszon, fotóztunk.

Ha szeretsz túrázni, akkor különböző hosszúságú túrákat lehet a hegyen tenni.

Érdemes tiszta időben menni, nekünk annó szerencsénk volt, mert nagyon szép időnk volt fent, és akkor "lepte be" a hegyet egy jó nagy felhő, amikor már jöttünk le.

Ha nem túrázol, akkor én összekapcsolnám egy városnézéssel Berchtesgadenben és a sóbányával. (A berchtesgadeni sóbánya olcsóbb mint az osztrák bányák, és érvényes Salzburg Kártyával kapsz kedvezményt a belépőből.)

Másik opció lehet a Königsee, de én inkább Berchtesgadennél maradnék.

2020. márc. 6. 20:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!