Grétaaa98 kérdése:
Berlin nemzetközibb, mint Budapest?
Figyelt kérdés
+élhetőbb?2020. márc. 4. 22:49
2/6 D. Brasco válasza:
Ossze sem.lehet hasonlitani a kettot
4/6 anonim válasza:
Élhetőségben szerintem hasonló, én Budapestet jobban szeretem, de Berlin is egy nagyon jó város. Nemzetköziségben viszont nem kérdés, hogy Berlin. Berlin igazi világváros, Budapest inkább regionális szinten fontos központ, valamint előbbi jóval több helyről vonz embereket, ez például remekül lemérhető azon, hogy egymás mellett van karibi, szír, török, marokkói, magyar, lengyel meg mondjuk thai étterem, mind az adott nép fiai-lányai által üzemeltetve.
6/6 anonim válasza:
"Élhetőségben szerintem hasonló"
Hát ezzel azért vitatkoznék. Berlinben sokkal jobb a közlekedés, sokkal több a zöldterület, magasabbak a fizetések, elfogadóbb a társadalom, és jobb az egészségügyi ellátás. A dunai panorámán kívűl nem nagyon tudnék olyan kategóriát mondani, amiben Budapest győzne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!