Kezdőoldal » Utazás » Európa » Június közepén induló un....

Június közepén induló un. Balti körút buszos utazásra (Lengyelo. , Litvánia, Letto. , Észto. ) az előleget befizettem. Tanácstalan vagyok, hogy lemondjam-e az utazást?

Figyelt kérdés

#utazás #Balti körút #utazás lemondás
2020. febr. 28. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most, február végén szeretnéd eldönteni...?
2020. febr. 28. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Mi azt honnan találjuk ki, hogy te el akarsz utazni ezekbe az országokba vagy nem?
2020. febr. 28. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:
7%

Mondjuk nincs az a kínzóosztag, amely engem rávett volna arra, hogy egy ilyen buszos útra elmenjek, szóval a helyedben azonnal lemondanám. És keresnék egy olcsó repülős utat helyette ugyanoda.

Épp most lesz itt az ideje.

2020. febr. 28. 20:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a "járvány" miatt kérdezed, azt most még senki nem tudja, hogy mi lesz belőle, pláne 4 hónap múlva. De hidd el, az utazási iroda az elégedett ügyfelekből él, ezért ha úgy látják, hogy nem 100%-ig biztonságos az út, akkor ők maguk fogják lefújni az egészet.
2020. febr. 28. 21:15
 5/7 anonim ***** válasza:
22%
Egy ilyen utat én is láttam, de elriasztana az, hogy túl nagy távolságok vannak a látnivalók között, ezért nagyon sokat kell buszon ülni és ebből következően nagyon kevés idő marad a látnivalókra, egy rohanás az egész út.
2020. febr. 28. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hűha, ezt én kocsival lenyomtam egyszer, tíz évvel fiatalabb fejjel jó élmény volt, csakhogy időközben minden második balti libalegelőre indult fapados légijárat. Ha jót akarsz magadnak, inkább járd végig ugyanazt az itinert egyénileg.

Járványügyben meg keress valakit, akinek van kristálygömbje. Az biztos, hogy az óvatosság nem árt, de a pánikolás nagyon is. Ha kérhetem, próbaljuk meg ne magunk bedönteni a világgazdaságot!

2020. febr. 29. 07:29
 7/7 anonim ***** válasza:
95%

Miért beszélitek le? Én szeretek buszozni, bámészkodni, egyáltalán nem szenvedek... Amúgy egy ismerősöm volt tavaly ilyen körúton, tetszett neki. Egy ilyen kört repülővel nem lehet megcsinálni.

A vírus miatt ne aggódj, szerintem nagyobb a füstje, mint a lángja... Nyárra egyébként is elpusztulnak ezek a vírusok, nem bírják a nagy meleget. Nézd meg, a trópusi országokban nincs fertőzés, vagy csak egy-egy behurcolt eset.

2020. febr. 29. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!