Június közepén induló un. Balti körút buszos utazásra (Lengyelo. , Litvánia, Letto. , Észto. ) az előleget befizettem. Tanácstalan vagyok, hogy lemondjam-e az utazást?
Mondjuk nincs az a kínzóosztag, amely engem rávett volna arra, hogy egy ilyen buszos útra elmenjek, szóval a helyedben azonnal lemondanám. És keresnék egy olcsó repülős utat helyette ugyanoda.
Épp most lesz itt az ideje.
Hűha, ezt én kocsival lenyomtam egyszer, tíz évvel fiatalabb fejjel jó élmény volt, csakhogy időközben minden második balti libalegelőre indult fapados légijárat. Ha jót akarsz magadnak, inkább járd végig ugyanazt az itinert egyénileg.
Járványügyben meg keress valakit, akinek van kristálygömbje. Az biztos, hogy az óvatosság nem árt, de a pánikolás nagyon is. Ha kérhetem, próbaljuk meg ne magunk bedönteni a világgazdaságot!
Miért beszélitek le? Én szeretek buszozni, bámészkodni, egyáltalán nem szenvedek... Amúgy egy ismerősöm volt tavaly ilyen körúton, tetszett neki. Egy ilyen kört repülővel nem lehet megcsinálni.
A vírus miatt ne aggódj, szerintem nagyobb a füstje, mint a lángja... Nyárra egyébként is elpusztulnak ezek a vírusok, nem bírják a nagy meleget. Nézd meg, a trópusi országokban nincs fertőzés, vagy csak egy-egy behurcolt eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!