Hová érdemes utazni?
Azért pár támpont nem ártana
mennyi a keretösszeg?
Egyedül vagy többen mennetek?
Külföldön melyik országok jöhetnek szoba?
Én Szamoára mennék, mert kb. az van a lehető legmesszebb, de tessék régiónként egy-egy ország még:
amerika:
egyesült államok
mexikó
kuba
brazília
európa:
egyesült királyság
németország
olaszország
oroszország
afrika:
egyiptom
nigéria
angola
kenya
dél-afrika
ázsia:
szaúd-arábia
kazahsztán
india
indonézia
kína
ausztrália és óceánia:
ausztrália
mikronézia
pápua-új guinea
szamoa
Majd a szuleid megmondjak, ugyis ok fizetik, ok tudjak mi fer bele.
Minek ide irni hogy Bali vagy Hawai????
Honnan tudjuk MI, hogy NEKED mi, milyen a szép hely?
.
Nem mi, és nem is te fogod eldönteni, hovy utazol nyáron, - ha egyáltalán utazol.
A döntés joga azé, aki pénzén utazol!
Jones szép helyeket nem, de szép helyeket igen:
Olaszországnak szinte bármelyik része, de főleg Toszkána és minden ami tőle még délebbre van (tehát lefelé még Róma, Nápoly és Salerno, és persze a "csizma sarka és talpa" is.
Franciaország: a Francia Riviéra (lásd Marseille, Saint Tropez, Cannes, Nizza, vagy akár átnyúlva az olaszokhoz San Remo-n át egészen Genova-ig), ill. ettől nyugatabbra Montpellier és környéke, vagy még nyugatabbra pl. Bordeaux és környéke is csodaszép állítólag, csak ugye az már nem olyan "mediterrános"), Korzika,
Spanyolország: Barcelona, vagy délebbre még mondjuk Valencia, ill. a Baleár-szigetek, Ibiza-val, Mallorca-val, és Menorca-val. Vagy még
Portugália, mert az is egy gyönyörű ország.
Tudom, ez szinte mind a Földközi-tenger nyugati medencéje ill. az azt övező területek, én mindenesetre ezekre a helyekre mennék (ill. 1x még fogok is), mert sztem ezek Európa legszebb, leghangulatosabb tájai.
Nem a szüleim finanszíroznak hanem én akármilyen hihetetlen bár mindenki magából indul ki
Főként Németország vagy Ausztrian belül gomdoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!