Párizs vagy Berlin? Kinek melyik tetszik jobban? Ki melyik városban érezte jobban magát?
Mindkét helyen voltam többször is, és mindkettőt szeretem. Párizsban talán egy turistának több a lehetőség a "tipikus" városnézésen kívül.
De azért Berlinben sem kell unatkozni. :)
Egyébként nekem London a kedvenc városom, ha már utazásról van szó, de imádok bárhova elmenni, és új dolgokat látni.
Párizsban nagyobb a látnivalónak nevezett dolgok száma, illetve a helyi konyha fényévekkel jobb (cserébe Berlinben hálisten annyi és annyira sokféle bevándorló él, hogy ez majdnem mindegy, csak kerülni kell a német éttermeket, mint a leprát), Berlin viszont nem klasszikus Nyugat-Európa, ami nálam nagy plusz pont, illetve a teljesen őrült bulikultúrája még az én egyáltalán nem technorajongó személyemnek is kimondottan szórakoztató.
Konklúzió: Párizs jobb arra, hogy 5 nap alatt végigcsörtess Instagramozható helyeken, Berlinnek meg jobb a hangulata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!