Kezdőoldal » Utazás » Európa » Balti (észt, lett, litván)...

Balti (észt, lett, litván) nők/lányok jól néznek ki?

Figyelt kérdés
Arcuk szép? Sportosak?
2020. febr. 10. 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van amelyik igen,van amelyik nem. Mint mindenhol máshol.
2020. febr. 10. 18:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss, de jártam több országban is, és nem ilyen egysíkú a helyzet... Birminghamben egy plázában 1 órán keresztül nem láttam szép nőt, de úgy nagyjából egész Angliáról elmondható. Viszont Franciaországban, Németországban, HOllandiában sok feszesseggű, jólábú nőt láttam, azt se tudtam hova nézzek. Visszagondolva Spanyolországra, az se a szép nők fellegvára... :D
2020. febr. 10. 18:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Esztorszagban nem voltam, a masik ket helyen igen, jo nok vannak. Kb mint az oroszok.
2020. febr. 10. 18:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: az angolok köztudottan nem szépek, ne hozzájuk viszonyítsd a többi népet. A maradék 194 országban azért már nem igazán van ilyen nagy különbség a többihez képest (jó, elképzelhető, hogy Papua Új-Guineában se szépek a nők, nem tudom, de nem erről beszélek).
2020. febr. 10. 19:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Birminghamben egy plázában 1 órán keresztül nem láttam szép nőt"

Ez nem azt jelenti, hogy nem voltak, csak éppen neked nem tetszettek!Az ottani fiú is talál magának az ottani lányok közt olyat, akit szépnek lát.

Izlések ée pofonok különbözők.

2020. febr. 10. 19:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az a tapasztalatom, hogy se Britannia, se Spanyolország nem dúskál a "jócsajokban". Ellenben Szlovénia, na az igen... :)

Sajnos a Baltikumról semmilyen benyomásom nincs, már hogy érdemben belefolyjak a beszélgetésbe. :)

2020. febr. 10. 20:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2020. febr. 10. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Skandinav, balti, orosz nok mind 10esek.
2020. febr. 11. 15:54
 9/9 Leifur ***** válasza:
100%

Egyéni, hogy kinek melyik arc, milyen alak a szép, egy dolgot objektívan el lehet mondani:

Észtországban valahogy nagyon odafigyelnek a nők az alakjukra, 50 éves kor alatt karcsú a túlnyomó többsége a nőknek. Sajnos muszáj is nekik, mert kiegyenlítetlen a verseny férfiak és nők között. Nőtöbbség van az országban és férfihiány.

Kötelező a sorkatonaság a férfiaknak, valamint nagyon sportos életformát élnek kicsi koruktól kezdve, így a férfiak többsége is atletikus, sportos 20 éves kora környékére. Ehhez mérten választanak partnert maguknak, és a szexuális ideál itt a sportos, vékony, így ezzel kell a lányoknak versenyezni, ennek kell megfelelni.

Lettországban határozottan sok a telt lány és a szintén nem túl sportos férfi.

Litvániában viszont a szintén az észtes sportosság a jellemző.

Érdekes módon itt is megmaradt a sorkatonaság, míg Lettországban eltörölték sok éve.

2020. máj. 20. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!