Az egyik ismerősömnek haza kellene jutnia sürgősen Németországból max 6 óra utazási idővel. Hogyan?
Én egyetlen megoldásnak a repülőt találtam, csak az túl drága.
Egyéb ötletek?
Beul egy kocsiba, es hazavezet gyorshajtassal, piheno nelkul.
A repulo is hosszabb ido, mert a repulesi ido ugyan rovidebb, mint 6 ora, de kint kell lenni idoben, stb.
Amugy nem igazan ertem a "max. 6 ora utazasi idovel" kitetelt. A kerdes feltevese ota eltelt x ora, szoval mar csak 4 ora 20 perce van Magyarorszagra erkezni???
Tényleg nagy kérdés, hogy honnan hova akar menni.
Èn pl 15 órakkor végzek egyik nap a munkahelyemen(frankfurt) éppen elfogom érni a 17 órás repülöt, de Mo-n is kell még menjek így ha minden jó a célnál csak 21:30-kor leszek.
HONNAN Németországból és HOVÁ Magyarországra?
Ha a repülö túl drága, akkor nem igazán van esélye rá.
Az egyetlen olcsóbb megoldás, ha arra a napra szabadságot kér és elözö nap indul.
Ennyi idő alatt kb. Regensburgból lehet Bp-re jutni autóval - de csak ha nincs útépítés, baleset, vagy hasonló akadály - és végig bírja nyomni 130-140-nel.
Oscar v. hasonló elviekben létezhet, de hogy pont akkor fog-e indulni, mikor ő akarna - hát az szinte kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!