Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyi a korhatár Máltán a...

Mennyi a korhatár Máltán a szórakozó helyeken?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A nyáron egy nyelvtanfolyam keretein belül máltára fogunk utazni. Máltán mennyi a korhatár a szórakozó helyeken 18, vagy esetleg 21? Mindannyian töltöttük a 18-at , szeretnénk jókat bulizni, kaszinózni esetleg “örömlányokat” kibérelni:D

Köszi a válaszokat, peace!

2020. jan. 23. 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
látom jó helyre mennek az adóforintok
2020. jan. 23. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

Az első butus sajnos:(

18 felett szerintem már nem lesz gond, jó szórakozást:D (de azért járjatok be a nyelvtanfolyamra, jobban esik a szórakozás ha előtte elvégzitek a "melót" is... én már csak tudom, most jöttem Ciprusi szakgyakról ;) )

2020. jan. 23. 15:36
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
ciprusi*
2020. jan. 23. 15:37
 4/6 anonim ***** válasza:
5%
butus az agyad
2020. jan. 23. 16:27
 5/6 anonim válasza:

Nincs semmi baj az alkohollal, de még az örömlányokkal sem.

Viszont kaszinózni nem szeretek, az messze áll tőlem.

A kérdésre nem tudok válaszolni, USA-ban jártam többször, az ottani világot "ismerem".

2020. jan. 23. 21:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen azt hiszem meglesz:D persze bejárunk, de azért bele kell néha néha csöppenni az éjszakai életbe is;)
2020. jan. 29. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!