Hogyan is működik Londonban az oyster?
Figyelt kérdés
Én ugy szoktam csinálni,hogy csak buszra és egy napra és az 4font.. de elkezdi nekem a nő hogy nekem van pénz a kártyán és nem kell feltölteni..aztán hallottam egy olyant hogy ez azért van mert 3jegy után már bérletre vált.Tud valaki valamit erről hogy ez hogy is van?2010. júl. 22. 10:19
1/3 anonim válasza:
én nem tudok olyanról hogy 3 jegy után bérletre vált. feltölthetsz rá heti és havi bérletet különböző zónákra. vagy csak simán pénzt azzal meg annyit utazol amíg a pénzed tart :) igaz már nemélek londonban de amíg ott voltam én heti bérletet töltöttem rá és azzal egy hétig az adott zónákban metrózhattam illetve egész londonon belül buszozhattam. (2éve a 2-3-as zónában egy hetes bérlet asszem 16 font körül volt, és azzal a 2-3 zónában metrózhattam egy hétig, plusz egész londonon belül buszozhattam ) ha jól emlékszem :P
2/3 anonim válasza:
Igen átvált. Teszel rá 4 fontot, buszozgatsz egész nap és akkor megáll 3.60nál, mert annyi a daily bus pass. Ez a tube-ra is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!