Melyiket választanád, Velence vagy Róma?
Novemberbe leszünk egy évesek a párommal,de már előre gondolkozok,és szeretném őt elvinni vhova,Rómába vagy Velencébe? melyiket ajánlanátok? Jah és ha Rómába mennénk,akkor a fiumicinói reptértől hogyan lehet bejutni Rómába?
Köszi a válaszokat.
Mindkét helyen jártam, és Velence olyan gyönyörű mintha festve lenne, ott ettem életem eddigi legfinomabb pizzáját is.Tele van múzeumokkal, gyönyörű épületekkel, és elképesztően hangulatos a gondolázás is.
Rómában nem nem sok mindent láttam sajnos de az is egy gyönyörű város.
Róma az menős hely (sokat kell menni) és csak akkor, ha VALÓBAN érdekli az ókori Róma és a történelem.
Romantikázni én inkább Velencét javaslom, tehát az esetedben is.
Szerintem is Roma. Nem csak akkor fog tetszeni, ha erdekel titeket az okor es a tortenelem. De ha csak egy rovid hetvege lesz, lehet jobb Velence, mert kozelebb van, kevesebb helyet kell bejarni. De ha tobb idotok van, mindenkeppen Roma. A repterek honlapjan meg lehet nezni, hogy lehet bejutni a varosba.
Busszal:
Vonattal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!