Zágrábba valóban nem érdemes elmenni külön városlátogatás céljából, csak akkor, ha éppen útban esik?
Figyelt kérdés
Sok helyütt olvastam, hogy az egyik legkevésbé érdekes európai főváros.2020. jan. 11. 11:34
1/5 anonim válasza:
Attól , hogy legkevésbé érdekes, még simán megéri odamenni városlátogatás céljából is. 2-3 napnál többet nem tud, de én úgy alakult, hogy kétszer is gond nélkül el tudtam ott tölteni ennyit. Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy bízony európai fővárosból bőven akad unalmasabb.
2/5 anonim válasza:
Adventre érdemes oda menni.Az elég jó Zágrábban.
3/5 anonim válasza:
Ha nincsen ott konkrét dolgod, akkor felejtős.
4/5 anonim válasza:
Szerintem van bőven unalmasabb. Elég csak Budapestig menni...
5/5 anonim válasza:
Pont most aludtam két éjszakát Zágrábban, mert még nem jártam arra, és útba esett... hát ja, nem ragadott meg különösebben. Split inkább tetszett.
Persze az, hogy Európa egyik legkevésbé érdekes fővárosa szerintem túlzás. Semmivel nem jobb Podgorica vagy Tirana... és még sorolhatnánk. Ljubljanat és Szarajevot szeretem, és mások is szokták.
Az is nagy igazság, ha csak a fővárosba nézel körül még semmit nem tudsz meg egy országról. El kell menni vidékre is, én inkább ott szoktam magamat jól érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!