Prága, Pozsony, Bécs. Ki lakott ezen városok valamelyikében és mik a tapasztalatok?
Pozsony elég jó hely csak ajánlani tudom, nekem nagyon bejött
Prága hasonló volt mint Budapest, többet kerestem, de kb annyival is volt drágább az albérlet stb
Életszínvonalra ez a lengyel ,cseh,szlovák,magyar,horvát térség elég hasonló.
Bécsben nem éltem csak lengyel és cseh kollégáim vannak akik ott élnek, elmondásuk szerint kb ég és föld, Ausztria alapból egy nagyon fejlett jóléti ország
Konkrét kérdésre lehet csak konkrétan válaszolni, hiába pattogsz.
Az mégis milyen kérdés, hogy "mik a tapasztalatok"??
Mégis mivel kapcsolatban "mik a tapasztalatok"??
Prága: Barátságos, nyugodt város. A lakosok többsége kiegyensúlyozott, nem tapasztaltam olyan tülekedést, mint Budapesten. Az átlagos árak azonban kissé magasabbak.
Bécs: Kellemes nyugodt város (volt néhány évvel ezelőtt, de a szállások drágák. Viszont a cukrászdák és vendéglők kimondottan a "boldog békeidők" hangulatát adják vissza. A belvároson kívül az átlagos bevásárlási árak is türhetőek.
Pozsonyt nem ismerem. BQ
"
Konkrét kérdésre lehet csak konkrétan válaszolni, hiába pattogsz." Szállj már le rólam. Mások tudnak intelligens válaszokat adni és értik a kérdést. Te meg pattogsz itt mint kecske széklet a deszkán.
Ezek szerint közös kertibudira jársz a kecskéddel.
Csak nem az élettársad?
Eddig nem írtad, hogy kettesben utaznátok...te kis per verz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!