Kezdőoldal » Utazás » Európa » Dubrovnikba érdemes elmenni...

Dubrovnikba érdemes elmenni szeptember-október körül? Lehet még fürdeni a tengerben? Egyébként milyen ott a tengerpart, a környék?

Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 12:04
 1/2 anonim válasza:
A szeptember ott lenn délen még nagyon kellemes. Nincs az az iszonyú hőség, mint mostanság és nem éget annyira a nap. Napi átlagos max. hőmárséklet 25-26 fok, napi átlagos minimum 17 fok. (ezek átlagok, mértek már szeptemberben 35 fokot is.) A tenger nagy víztömege lassan hűl le, szeptemberben még kellemes. (Hacsak nem a 40 fokos termálvizet szereted.) Szerintem még az október eleje is jó, utána már sok a csapadék. Én 1999-ben október 5-től 12-ig voltam nászúton, gyönyörű idő volt, csokibarnán jöttem haza. Itthon 13 fok, köd és eső fogadott. 2000-ben két héttel korábban voltunk 22-24 fok volt, de sokat esett az eső. Úgy, hogy általában elmondható, hogy kora ősszel még jó az idő, de persze nem lehet tudni éppen milyen időjárást fog ki az ember.
2010. júl. 19. 14:03
 2/2 anonim válasza:

Ja, a másik kérdésedre itt találsz választ:

[link]

Meg még vagy ezer helyen a neten. :)

2010. júl. 19. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!