Dubrovnikba érdemes elmenni szeptember-október körül? Lehet még fürdeni a tengerben? Egyébként milyen ott a tengerpart, a környék?
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 12:04
1/2 anonim válasza:
A szeptember ott lenn délen még nagyon kellemes. Nincs az az iszonyú hőség, mint mostanság és nem éget annyira a nap. Napi átlagos max. hőmárséklet 25-26 fok, napi átlagos minimum 17 fok. (ezek átlagok, mértek már szeptemberben 35 fokot is.) A tenger nagy víztömege lassan hűl le, szeptemberben még kellemes. (Hacsak nem a 40 fokos termálvizet szereted.) Szerintem még az október eleje is jó, utána már sok a csapadék. Én 1999-ben október 5-től 12-ig voltam nászúton, gyönyörű idő volt, csokibarnán jöttem haza. Itthon 13 fok, köd és eső fogadott. 2000-ben két héttel korábban voltunk 22-24 fok volt, de sokat esett az eső. Úgy, hogy általában elmondható, hogy kora ősszel még jó az idő, de persze nem lehet tudni éppen milyen időjárást fog ki az ember.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!