Gran Canariàn melyik szàllodàt ajànljàtol, all inclusive vagy fêlpanziós ellàtàst igênyeljek?
Figyelt kérdés
Sokat szeretnénk kiràndulni, ezért lehet, hogy a félpanziós ellàtàs lenne jobb. De szinte bârhol ebédelhetünk, nem lesz bajunk akàr egy sarki àrus ételeitől sem?
Vagy jobb megoldàs, ha a hotelben igényeljük az AI ellàtàst?
A sziget déli részén màr kinéztem egy szàllodàt, de nem sok jót olvastam róla, ìgy hozzàtok fordulnék: melyik szàllodàt ajànljàtok, ami lehetőleg partközeli?
2019. nov. 26. 13:45
11/11 anonim válasza:
Már a félpanziót sem értettem soha. All inclusive a világ két pontján elfogadható számomra: Egyiptomban meg Törökországban, a tipikus 1 hetes, novemberi napsütés plusz pihenés jellegű nyaralásokon. Mindenhol máshol odaköt egy hotelhoz, aminek semmi köze a helyi valósághoz. A félpanzió is azt jelenti, hogy minden eate caplathaszt vissza a szállásra, ahelyett, hogy ott és akkor ennél, amikor kedved szottyan. Legtöbb helyen reggelit sem szoktam kérni, csak akkor, ha a világ végén van a szállás és macera elmászni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!