Milyen rajzbolt van az UK-ban?
Megyek nemsokára az Egyesült-Királyságba és úgy általánosságban milyen gyakoriassággal vannak ott rajz boltok, vagy ti melyiket javasolnátok?(megköszönném a neveket is)
És ezekben a rajz boltokban van-e vmi olyan különlegesség amit esetleg Magyarországon nem lehetne vagy csak nagyon nehezen lehetne beszerezni?
Hobbycraft
Én ide szoktam járni ha kell valami a hobbimhoz.
" És ezekben a rajz boltokban van-e vmi olyan különlegesség amit esetleg Magyarországon nem lehetne vagy csak nagyon nehezen lehetne beszerezni?"
Ebben nem tudok segíteni, mert nem tudom neked mi a "különlegesség", és mivel én Angliában élek, nem tudom otthon Magyarországon mi kapható, és mi nem.
De egy biztos. Nem olcsó üzlet, még a jó angol fizetésemhez képest sem. Régen sűrűbben jártam, most visszafogtam a költekezést.
De ott van a The Range üzlet is. Ott is van hobbi részlet, ahol minden kapható ami a rajzoláshoz kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!