Kezdőoldal » Utazás » Európa » Horvátországban Zadar, Sibenik...

Horvátországban Zadar, Sibenik környékén mit érdemes csinálni?

Figyelt kérdés

Úgy értem fürdésen kívül? Egy hétre megyünk, és szeretném megtervezni kb, hogy hová menjünk.

Krka NP már fix.

Ezen kívül, ki hová ajánlaná? Jó strand is érdekelne.

Köszönöm :)

2010. júl. 15. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Zadar nagyon szép, az óvárosban rengeteg a látnivaló. Nincs olyan messze Nin sem, ami egy kellemes kis város. Amúgy én a helyetekben elmennék vmi hajókirándulásra, vannak egész jó áron egész vagy fél naposak, ebéddel vagy vacsorával, zene, ital, jó hangulat. Mi most jöttünk haza Horvátból, és kipróbáltunk egy kalózhajós-éjszakai fürdőzős utat, 130 kuna volt per fő vacsival együtt. Megérte! Nagyon tetszett!
2010. júl. 18. 18:08
 2/5 A kérdező kommentje:

szia! köszi a választ

Hol volt ez a hajóút? Tudnál nekem róla valami infót adni, hogy hol keressem? Mert igen jól hangzik. Köszönöm előre is.

2010. júl. 20. 10:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Minden városban, ahol van kikötő. Mi pl Omisból indultunk, ami egy kisváros Splittől nem messze. Mikor lesz az indulás ? :)
2010. júl. 20. 22:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Augusztus 14-20. között megyünk, de már nagyon várjuk :)
2010. júl. 21. 07:49
 5/5 anonim ***** válasza:
krka nemzeti park:)vízesés...
2011. aug. 14. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!