Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bécsben látnivalók?

Bécsben látnivalók?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal akarok kimenni Bécsbe randizni mivel nem volt még ott. Szerintetek mit érdemes egy randi alkalmával megnézni Bécsbe

2019. szept. 15. 11:41
 1/10 subrette ***** válasza:

Szinte bármi Bécs látnivalói közül: Hofburg, Schönbrunn, Prater, állatkert, Donauinsel, ...

A múzeumokat most azért nem írom, mert szerintem nem ideális randihelyszín, mert csendb

2019. szept. 15. 12:28
 2/10 subrette ***** válasza:
bocsánat, hamar elment... szóval a múzeumokban csendben illik lenni és a népszerűbb kiállításokra előre kell jegyet venni, mert hamar elfogynak.
2019. szept. 15. 12:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha randi és egy nap akkor Prater. Amúgy már nagyon nem az igazi Bécs, de ezt majd tapasztalod.
2019. szept. 15. 13:01
 4/10 A kérdező kommentje:
A lány eddig Romániában volt szóval neki tuti az lesz. Igazából Október 23.-án terveztem, mert szabadok leszünk és Vonattal vagy Flixbuszal gondoltam a kimenetelt.
2019. szept. 15. 13:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Schönbrunn, az hangulatos. Bécs tényleg nem egy nagy szám.
2019. szept. 15. 13:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor mi számít nagy számnak? Tokió, Los Angeles, Sydney, New York, Sanghaj?
2019. szept. 15. 13:37
 7/10 A kérdező kommentje:
Én voltam Bécsben nekem tetszett. 1 napunk lenne rá és gondolom Tokióból nem fordulunk meg 1 nap alatt
2019. szept. 15. 13:40
 8/10 anonim ***** válasza:
91%

Randizni Schönbrunn! Esetleg ha nyitva van a Hofburgban a lepkehaz, azt is megnézhetitek.

Engem az venne le a labamrol, ha valaki a Habsburg Kriptaba vagy a Stephansdome katakombaiba vinne randizni, de gondolom ezzel egyedul vagyok :(

2019. szept. 15. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

A lányok szeretnek kirakatokat bámulni, esetleg vásárolni.

Sétáljatok végig pl. a Mariahilfer-en és menjetek be egy-egy üzletbe, áruházba.

Ráadásul mindig vannak leárazások.

(Pár Euróért tudsz neki ajándékba pl. parfümöt venni)

A barátnőmmel is a Mariahilfer-en vettünk nemrégiben egy leakciózott cipőt, amit itthon a többszöröséért láttunk a cipőbolti kirakatokban.

2019. szept. 16. 11:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Belvedere és Grinzing
2019. szept. 16. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!