Nem túl zsúfolt, romantikus tengerparti hely nászútnak?
Figyelt kérdés
És ne legyen horror áron se... nem baj, ha van a közelben nagyobb zsúfolt város, de a szálláshely nyugiban legyen lehetőleg. Amalfi-partra gondoltam, Capri környékére,csak kérdéses, hogy ezek mennyire drágák. Repülővel szeretnénk menni jövő nyáron.. Vagy ha esetleg van más tippetek, ami nem Olaszország.. Még Horvátországra is gondoltunk.2019. aug. 16. 09:34
1/9 anonim válasza:
Tehát, ha jól értem:
- Amalfi, Capri,
- nyáron, főszezonban,
- tömeg nélkül,
- és olcsón.
A tenger milyen színű legyen??
(Jelöld be az árnyalatot.)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes hozzászólást,ment a piros kéz! :D
2019. aug. 16. 13:25
3/9 anonim válasza:
Karpathoson nincs tömeg, nem is drága
4/9 anonim válasza:
Amalfi iszonyat draga, es iszonyatos tomeg van. Kicsit jobban olvass utana sztem..
5/9 anonim válasza:
"Köszi az értelmes hozzászólást,ment a piros kéz! :D"
Nyomjál akkor még egyet, ha attól orgazmusod lesz.
(Pénzed viszont továbbra sem.)
Úgy bírom amikor valaki ennyire csóringer mint a kérdező, de hosszasan sorolja az igényeit...
6/9 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam,hogy olcsó,hanem hogy ne horror áron. Előbb tanulj meg szöveget értelmezni.
2019. aug. 17. 22:20
7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként meg a te véleményedre, főként iylen stílusban, sztem senki se kíváncsi. Inkább tartsd meg magadnak. Biztos megkeseredett életed lehet,ha ilyen bunkón válaszolsz, sajnállak..
2019. aug. 17. 22:21
8/9 anonim válasza:
Inkább húznád meg magadat a nagy arcoddal.
Mennél -rongyot rázni- a milliomosok által lakott Amalfira, de ócsó legyen.
Írják át neked az árlapot? Vagy mit szeretnél?
(Csak jelzem, hogy tavaly 6 Euro volt pl. egy kávé, vagy egy gombóc fagyi.)
Hát vigyél sok májkrémet a nászutadra....
Nem is értem, hogy minek egy drága esküvő, ha már a nászútra sem telik.
(Ebből válás lesz....)
9/9 anonim válasza:
Menjetek Csepelre. Nyugis, vízpart, nincsenek horror árak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!