Kezdőoldal » Utazás » Európa » Spanyolország, Olaszország...

Spanyolország, Olaszország autóval? Többi lent.

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem ide terveztem, de valamiért jobban bejon ez a két ország, mint pl. Görögország. Viszont autóval mennyire őrültség nekivagni? Tengerpartra, dél Olaszország ami érdekes lehet északi részén voltunk, azt kizartam. Repülőjegy Spanyolországba októberben lenne, de mivel mi kényelmesek vagyunk ezért gondoltam autóra. Kb milyen költségekkel lehet számolni?

2019. aug. 11. 23:10
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Kapuk, benzin..
2019. aug. 11. 23:12
 2/16 A kérdező kommentje:
Déli rész Olaszország Puglia
2019. aug. 11. 23:14
 3/16 A kérdező kommentje:
Spanyolország-Salouban nézegettem szállásokat. Ha van más ötlete vkinek azt megkoszonnem, de csinálnék egy gyors költségvetést először kb milyen autós költsegek vannak.
2019. aug. 11. 23:16
 4/16 D. Brasco ***** válasza:
73%

"de mivel mi kényelmesek vagyunk ezért gondoltam autóra"

Igen,az aztán biztosan baromi kenyelmes meg olcsó lesz!tutira überelni fogja a repülő max 2-3órás utazasi idejét,meg pár tízezer forintos kőltseget!

2019. aug. 12. 00:00
 5/16 anonim ***** válasza:
Repülővel sokall jobb, kényelmesebb és olcsóbb spanyol.
2019. aug. 12. 05:18
 6/16 A kérdező kommentje:
A helyi közlekedésre értettem,mivel autót meg nem berelnenk. De való igaz az utazás oda biztos nem kényelmes.
2019. aug. 12. 07:50
 7/16 anonim ***** válasza:

Nemrég voltunk Spanyolországban nyaralni. Két hetünk volt rá, felmerült az autó is, de ez esetben nyilván kinéztünk volna látnivalókat útközben, és maradt volna ott 4-5 nap maximum, mert annyit egyben csak alvószállásokkal nincs értelme levezetni. Úgyhogy inkább hagytuk a fenébe, inkabb repültünk, amúgy is Madridba mentünk, onnan meg jó a tömegközlekedés a környékre.

Tervben van valamikor Spanyolország déli része is, ott autót fogunk bérelni.

2019. aug. 12. 08:56
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát, elég drága lesz. Olaszországban autópályakapuk vannak; amik nem olcsók, ha Pugliába mentek, a Trieszt-Bari szakasz 71.1 euró, oda-vissza 50 ezer forintról beszélünk, benzin nélkül (kb. 1.6 euró).

Az olasz kisvárosokban nehézkes a parkolás is, ha csak pár városba mentek, én nem autóval mennék, hanem busszal/vonattal, de ha folyton utaztok, lehet akkor is megérni bérelni. Plusz Pugliába egy nap alatt szerintem le sem tudtok vezetni, kb. 1500 kilométer közúton.

Ha meg a parton henyélnétek, pláne nem mennék kocsival.

Spanyolországra mi az útiterv?

2019. aug. 12. 09:22
 9/16 anonim ***** válasza:

Mondjuk megtesztek 5.000 km-t 8 literes fogyasztással 400 Ft/l áron az 400 liter ami 400 Ft-al beszorozva kb 160ezer Ft lenne az üzemanyagköltségetek autóval, amihez hozzá jön még az autópályadíj. Ha megszálltok útközben, akkor + a szállás is. A városokban + a parkolási díjak is.

Ja, és az olaszoknál nem 400, hanem 500 Ft felett van a benzin.

Én "kétszer" voltam autóval Barcelonában.

(Először és utoljára.)

2019. aug. 12. 10:47
 10/16 A kérdező kommentje:
Mindenképp Barcelona tengerpart azon belül nincs konkrét.
2019. aug. 12. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!