Ryanairnél autóbérlés? Valaki bérelt már tőlük autót?
Bergamo repülőtéren szeretnénk átvenni az autót. Külföldön béreltünk már személyesen autót, de interneten még soha. Én azt látom,hogy nagyon sok összeget akarnak zároltatni a bérlők hitel ill. bankkártyáján. Amikor személyesen szoktunk bérelni autót nyaraláskor, soha nem zároltak pénzt a kártyán, és a PIN kódot meg semmi ilyesmit nem kértek el, holott a Ryanair írja is a kölcsönzés feltételei közt,hogy elkérhetik a PIN kódot. Szerintem ez nem fair,mivel egész nyugodtan levehetnek önkényesen bármennyi összeget a számlámról. A PIN kód személyes, és nem hiszem,hogy van joguk elkérni ezt bárkitől is. Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi elsősorban.
Előre is köszönöm!
A letéti díj zárolásához/levonásához az irodában be kell mutatni egy, az első számú vezető nevére szóló érvényes hitelkártyát. A hitelkártyá(k)nak dombornyomásosnak kell lenniük, és PIN-kód megadására lehet szükség.
Ezt a Ryanair hivatalos oldaláról másoltam ki.
De azt hol olvastad, hogy elkérik a PIN kódot? Itt az van, hogy lehet, hogy meg Kell adni. Vagyis odanyomják eléd a kártyaolvasót és bepötyögöd a kódot.
Értö olvasást még gyakorolni kell.
Nem tudom,hogy neked hogy van beállítva a kártyád, de 5 ezer ft felett mindenképp kell PIN-kód. Ezt ki se kellene emelni....
Mi olyat lehet fizetni egy autókölcsönzőnél ami 5 ezer ft alatt van?!
Szerintem meg te láss egy kicsit a dolgok mögé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!