Szardini, Szicilia, vagy Malta a jobb?
Azt nem tudom megmondani hogy neked melyik a szebb! :D
Én mind a 3 helyen voltam már de Szicília tetszett a legkevésbé, és Málta tetszett a legjobban.
Málta egyébként olcsóbb is mint a kettő másik, szval oda már 300 ezer forintból(ha nem bérelsz autót) akkor meglehet oldani egy nyaralást.
Strandolásra is máltát találom a legjobbnak ott még októberben is lehet fűrdeni a tengerbe és nagyon kellemes ott az idő. Szardíniába viszont csak ha jó időt fogsz ki akkor lehet fürdeni. Vagy ha birod a hideget. :D
Sziciliával az volt a bajom hogy nem tetszettek az emberek. Furán néztek és bunkók voltak. A másik meg az hogy ott nagy a bűnözés és ez a város(esetemben Palermo) vissza is tükrözi ezt az érzést. Kevés az esély hogy megöljenek de viszonylag sok hogy kiraboljanak.
Kicsit a pénzügyekről.
Ha 2 hétre mentek(addig érdemes, vagy legalább 10 napig) az előbb említett 300 ezer kevés lesz. Nagyon kevés. Olyan 500 ezer forint jó ha nem akarsz autót bérelni. Ha igen akkor olyan 650-700 ezer forintal számolj. De ez attól is függ milyen autót béreltek ki.
Mi legutóbb egy Dodge Challengert béreltünk ki, ami 172
ezer forint volt. De egy vitarát oda adnak 50 ezerért .
A Szállásról annyit ha sziciliába mész akkor ilyen
100 euro/éj(32000Ft) alatti szállást ne nagyon vegyetek ki(Palermóban). Mert az valószínű rossz helyen van.
De ha olyan 10km-rel a várostól arréb kerestek szállást akkor 30 euro körül lehet találni, és reggel kapsz kávét.
És ne felejsetek el biztosítást kötni ha bármi is van.
Az is 10 ezer körül van 2 hétre. Asszem ez nem biztos :D
Szia!
Az én preferenciám Szardínia, Szicilia és Málta. Mindhármon jártam már :)
Málta a legeslegszaarabb hely volt ahol voltam. Kopár ubnalmas és túl zsúfolt. Szicilia tényleg tetszett és SZardinia a jó helyek közé tartozott.
De vannak náluk jobbak is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!