Milyen "társaságot" tudtok ajánlani, ha szeretném befizetni édesanyámat egy horvátországi rövidebb nyaralásra?
Figyelt kérdés
Édesanyám jövőre lesz 70 éves, látássérült, nem tudni, hogy meddig lát még, és gyerekkori álma, hogy egyszer láthassa a tengert, így elhatároztam, hogy segítek valóra váltani ezt az álmát.
Túravezetésre nem gondoltam, csak annyit szeretnék, hogy elvigyenek, illetve foglaljanak szállást.
2019. júl. 25. 16:15
1/2 anonim válasza:
Utazási irodák szerveznek buszos utazásokat a tengerhez, ők intézik a szállást is, a helyedben rákeresnék a googel-en.
2/2 A kérdező kommentje:
Kerestem már, ezért is szeretnék érdeklődni, hogy kik/mik azok, amit érdemes nézegetni, esetleg van tapasztalat.
2019. júl. 26. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!