Miért nem változik a repülőjegy ára?
Figyelt kérdés
Szeretnék kimenni október végén-november elején Floridába, de 1 hete megakadt 220 ezer forintos áron a repjegy. Kezdek aggódni, mikor lesz ennél olcsóbb? 2 hete volt 180 ezer forintért is repülőjegy.. Mit javasoltok?2019. júl. 21. 21:28
1/8 anonim válasza:
En most 130-ert talalok BP-rol (wizz es egy masik legitarsasag), hol es hogy nezed?
2/8 A kérdező kommentje:
Skyscanner, november 1-12 Budapest-Miami. És sajnos 220 ezertől kezdődik, nem is értem..
2019. júl. 21. 22:08
3/8 anonim válasza:
Ezt már megkérdezted. Most komolyan 40 rugóért parádézol itt napok óta?
4/8 anonim válasza:
Tessek, 131k, most neztem a turkish oldalan is, nagyjabol annyi: [link]
5/8 A kérdező kommentje:
Igen az ismerősöm kérdezte meg akivel megyünk, azt a 40 rugót szorozd meg 5el, mert 5en megyünk :)
2019. júl. 21. 22:32
6/8 anonim válasza:
220 nem draga.
Mi ugyan nem Florida allamban vagyunk de 250 alatt nem igazan vagy jegy, csak ugy ha 2 atszallassal vesszuk
7/8 anonim válasza:
Az USA nem olcsó hely. Ha már ez a 40 ezer is tétel nektek akkor valami proli barátabb célpontot kellene találni.
8/8 anonim válasza:
ne ajanlgassatok mar a torok jegyet, aminel 14 orat kell varakozni Isztambulban az atszallasra... azt normalis ember nem valasztja, akarmennyire akar sporolni...
kerdezo, ha iden novemberben akarsz utazni, akkor a jegy sokkal olcsobb sajnos mar nem lesz
en januar vegen akarom kihozni anyut LA-be, es 200 alatt nem talalok neki normalis jegyet, pedig neki mindegy mikor utazik, januar 20 vagy januar 30, mindegy, a jegyek 200-220 kozott mozognak... persze a torok jegy 170, de nem vagyok barbar, hogy anyut kitegyem egy tobb mint felnapos varakozasnak egyedul egy vadidegen repteren!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!