Mitől drágult ennyit egy repülőjegy?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy valamelyik nap néztem Észak-Amerikába repülőjegy árakat, és találtam is egy Lufthansásat, oda vissza 550.000 Ft 3 embernek. Ez volt délelőtt. Utána megnéztem este már 660.000 Ft volt ugyanez. Van rá esély, hogy lemenjen ennek az ára? Miért drágult ekkorát pár óra alatt? (természetesen inkognitóban néztem végig a repülőjegy árakat)2019. júl. 20. 17:36
11/14 A kérdező kommentje:
Basszus.. akkor most nem nézem pár napig a repjegyeket, hátha ez segít :D
2019. júl. 20. 21:05
12/14 anonim válasza:
Városi legenda, barátaim. Szerintetek hány perc lebuktatni egy ilyen differenciàlt árazásos módszert egy fogyasztóvédelmi hatóságnak? Egyik kolléga bejelentkezik tízszer, rákeres a Berlin-Amszterdamra. Másik kolléga bejelentkezik egyszer-kétszer a folyamat elejen, a harmadik meg a vége felé. Ki mit talalt, összevetik és kész is a sokszázezer eurós bírság a cégnek. Nincs az az őrült, aki ilyen játekba belemenne itt Európában.
Kérdező, ha ennek ellenére próbalkozni akarsz, akkor lépj be másik IP címről. Pl ha eddig otthon nezegetted, nézd a szomszed wifijéről vagy a munkahelyedről.
13/14 anonim válasza:
A beetetések miatt. Amikor be akarnak indítani egy járatot addig akcióznak amíg rendesen rákattannak az utasok, majd beárazzák keményen.
14/14 readymix válasza:
Kérdező: Amerikába tavaly május óta megy közvetlen LOT-járat NYC és Chikagó városokba. Az AA-British Airways combóban működő járatok is olcsóbbak, mert a Luftahansa megfizethetetlen. Amúgy meg be kell állítani akár több lehetséges dátummal is egy alert-et a gyűjtőoldalakon és akkor folyamatosan küldi mailben az aktuális árat. Skyscanner, Bravofly, Pelikan stb. Elég nagy az áringadozás. A hét napjain belül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!