Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Szerintetek ez lehetséges?

Szerintetek ez lehetséges?

Figyelt kérdés

a, Ha pl kimennék az Egyesült Államokba turistaként, és ott megismernék 1 lányt szerelmesek lennénk járnánk stb, összeköltöznénk és ha megkérném a kezét, amig még a vizumom érvényes, elvenném, akkor megkapnám a zöldkártyát meg a letelepedési engedélyt.

b, Szintén kimennék az Egyesült Államokba turistaként, és ott megismernék 1 lányt, de nem járnánk, csak lefizetném hogy költözzünk össze, hogy mutatkozzon velem szomszédok előtt, hawerokkal legyen közös program, hogy legyen 1 állesküvő, és ha a bevándorlási mindent rendben talál akkor megkapnám az ideiglenes zöldkártyám, aztán 3 hónap után az igazit, később a letelepedési engedélyt.

Szerintetek valamelyikben lehetne jövő?

2010. júl. 9. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
Ezek kozul egyik sem lehetseges. Az elsot nem reszleteznem, hogy miert nem, mar szazszor leirtam itt, keresd vissza hasonlo kerdeseknel. A masodikert pedig borton jar. Nem tudom, hogy mirol beszelsz, de ideiglenes zoldkartyat 2 evre adnak, utana csomo papirt kell beadni, hogy kiadjak az "igazi" zoldkartyat. Szerintem nem latod at a dolgok komolysagat meg hogy milyen volumenu dolgokrol van szo. Szoval ne hazasodj, fel kellene noni es as realitasban elni...
2010. júl. 9. 15:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyebkent zoldkartya=letelepedesi engedely. Es k-rva nehez megkapni meg igazi hazassagnal is.
2010. júl. 9. 15:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Én az Am. kontinensen házasodtam, de nem álesküvö volt, csak annyi, hogy a rendörség így is folyton a nyakunkon van, pedig ez itt nem az USA. A telefonok is le vannak hallgatva, nem ajánlom, ez nem játék!
2010. júl. 10. 16:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Igazabol lehetseges mindketto. Nem tudom, miert mondjatok, hogy meg hazassaggal is nehez a zoldkartya, marhara nem, sot, harom ev hazassag utan folyamodhatsz az allampolgarsagert is. En allampolgar vagyok, szuletesem reven, de a ferjem kulfoldi, es azert kapott zoldkartyat, majd harom ev mulva allampolgarsagot(persze nem csak ugy, hanem folyamodhatott erte es atment a teszteken) mert hazasok voltunk. Gond nelkul megadtak, nem nyomozgattak, nem hallgattak le, konkretan le se sz.artak. Ez idahoban tortent.
2010. júl. 18. 00:53
 5/6 anonim ***** válasza:
00.53: azert egy kamuhazassag mas, mint az igazi hazassagod. Azt nem kozli senki, hogy megfigyelnek-e, mert epp ez a lenyege. :) Mondjuk, en sosem hittem, hogy erre idot szannanak, mert meg az aktualis cimemet sem tudjak kijavitani. De egy kamu hazassagot hogy tudsz igazihoz hasonlitani? Talan nektek nem kellett igazolni dolgokat, feltetelt levenni a ferjed zoldkartyajarol, allandoan change of addresst kuldeni minden koltozesnel stb? (en pl. 8-szor koltoztem az elmult 4 evben). Szerintem megalazo es hosszu folyamat meg annak is, aki nem papirert hazasodik. Aki meg azert hazasodik es nem el egyutt a parjaval, az nem tud mit igazolni es elvehet o amerikait, de attol meg nem kap automatikusan zoldkartyat, pl. ha az illetonek nincs eleg penzugyi fedezete. Szoval igy egyszeru a mi szemszogunkbol, de szerinted olyan sok ember vevo kamu hazassagra? Azt nem tartod szem elott, hogy a te eseted teljesen mas, mint az a ket opcio, amit a kerdezo felvazolt...osszehasonlithatatlan a ketto szituacio. Lehet, hogy te konnyunek elted meg, mert szerencsed volt (ugyanis az ugyintezokon is sok mulik meg az elethelyzeten), de lehet, hogy mas mashogy eli meg meg egy igazi hazassagban is. Szoval en nem gondolom, hogy ez egy konnyu ut. Ha igazi hazassag, nincs mitol felni, de itt a kerdezo masrol erdeklodik, ami szerintem eleve elitelendo es amugy sem lehetseges.
2010. júl. 18. 02:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehetseges a kamuhazassag. Tobbeket ismerek, akik igy kaptak zoldkartyat. Csak mindent el kell rendezni, hogy meglegyen a latszat, es azert kell tudni a masikrol mindent.

En valodi hazassaggal kaptam zoldkartyat. Nem voltak nehezsegek, minden rendben volt, es senki nem hallgatott le bennunket. Persze gondolom, aki gyanus, annak jobban utananeznek.

2010. júl. 22. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!