Akik az USA-ban élnek, nektek ezt hogy sikerült elérni?
Mi a végzettségetek? Házasság útján, vagy hogy sikerült?
Btw. tudom, hogy az utazás nem a legmegfelelőbb kategória, de nem találtam jobbat
Kimész, lehetőleg nyelvtudâssal, szakmával, kapcsolatokkal, aztán helló.
Millió ismerősöm papír nélkül van kint.
Nem egyet megállított a rendőr aztán semki nem történt.
Nyugdíj, TB fizetve van.
Ha vízum nélkül mész ki akkor nem sokáig leszel kint. Ma már össze van kötve az ICE és a rendőrség rendszere így egy egyszerű közúti ellenőrzésnél is lekapcsolnak. Az ESTA-sokra meg kiváltképp rászálltak, ahogy lejár a 90 nap meg vannak számlálva a napjaid.
Annyira szánalmasak vagytok, ahogy minden USA kérdésnél próbáljátok megmagyarázni kétségbeesetten, hogy de nem, de akkor se.
Tökéletesen átjön az irigység :)
Maradjunk annyiban, hogy nekem még egy ismerősöm se jött haza és nem is fog.
Több millióan vannak kint, fogadjátok el!
Jaj, hát szinte gondoltam, hogy kint voltál 6 évet és mindenkit hazaküldtek, csak téged nem.
Micsoda meglepetés!
Gyerekes vagy, kár rád az időt pazarolni...
Az első mindent leírt.
A többivel meg ne foglalkozz, minden kérdés alatt ezt művelik, akár holnap reggelig is vitatkozhatnál velük, nem engednek a 21-ből :D
Azt hiszik, hogy azért, mert nekik nem jött be az élet, akkor másnak se!
Múltkor már felsültek ezzel, mert valaki belinkelt egy linket, ami kimutatta, hogy kb csak valódi büntetőeljárás keretében hoztak haza embereket, az is kb 30 fő volt.
Na, szerintem ez mindent elmond.
21:30 : mar nem sokaig.
Es legtobb legalis bevandorlo soha nem fogadja el az illegalisokat. Szuletett amerikaiakrol nem beszelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!