Melyik állam/városban laknál, ha az USA-ba kellene költöznöd? Miért pont oda?
Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 23:21
11/17 anonim válasza:
Én New Yorkban szeretnék lakni,pontosabban Forest Hills-ben!Hosszú ideig laktam ott,és imádom!
12/17 anonim válasza:
Pontosan nem tudnám megmondani, valamerre a sziklás hegység környékén. Ennek ellenére nem tudnám kihagyni hogy ne menjek el kaliforniába, onnan jött a kedvenc zenészeim nagy része, csupa jót hallottam, és iszonyatosan kíváncsi vagyok :P
13/17 anonim válasza:
Dallas-Texas>Szerintem ez a legszebb!:)(Csak túl nagy a meleg....):(
Chicago-Illinois>Itt vannak sztem a legszebb épületek....:)
14/17 anonim válasza:
Bostonba mert ott él a nővérem:)
15/17 anonim válasza:
South Park-ba Coloradó államban. Ott aztán tuti mindig van valami!
16/17 anonim válasza:
Berkeley. Élettel teli egyetemi kisváros és ha kell egy nagyváros, a BART fél óra alatt San Francisco-ba visz. Én éltem az USÁ-ban sokfelé, és messze Berkeley a legélhetőbb. A nagyvárosokat európainak megszokni nem egyszerű.
17/17 anonim válasza:
New York, mert pörgős, nyüzsgő nagyváros vagy Miami a tengerpart miatt :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!