Kanadaban elek, eskuvo?
Figyelt kérdés
1 es fel eve lakom itt, a parom allampolgar, 17 hetes terhes vagyok, szeretnenk mar vegre eskudni, a kerdesem az lenne, hogy aki el tudna latni informacioval az elmondana e nekem hogy hogyan is kezdjunk hozza, olyan nok, vagy ferfiak segitseget kerem, akik itt kanadaban eskudtek meg,2010. jún. 27. 19:54
1/4 anonim válasza:
Nem ott lakom, de:
Össze kell házasodnotok valahol először az biztos.. Utána intézhetitek a bevámdorlást.
[link] itt minden le van írva
2/4 A kérdező kommentje:
nekunk nem kell bevandorlas, mert itt vagyunk kanadaban, ugyan hova is vandorolnank innen :)
itt kulfoldon mashogy, hazasodnak, nagyon bonyolult,
2010. jún. 27. 23:27
3/4 anonim válasza:
En is kulfoldon hazasodtam, kulfoldivel es azt kell, hogy mondjam, hogy nemcsak orszagonkent, hanem akar provinciankent, varosonkent is lehetnek mas szabalyok. Hogyan kell neki kezdeni? Ahol ossze akartok hazasodni, ott kell bemenni az anyakonyvi hivatalba a varoshazan es ott mindent elmondanak az egyeni kovetelmenyekrol. Ami szinte 100%, hogy kell mindkettotok szuletesi anyakonyvi kivonata hiteles forditassal, ha nem angolul/franciaul van. Emellett toled kerhetnek egy ugynevezett tanusitvanyt is, amit a magyar allam ad ki, szinten le kell hitelesen fordittatni. Nem tudom, hogy erre szukseg van-e ott, ahol laksz varosban, tolem ilyet nem kertek, de a legtobb orszagban ez kovetelmeny. Ezt a varoshazan kell megkerdeznetek. Hogy emellett milyen egyeni kovetelmenyek vannak, szinten csakis ott tudjak elmondani. En ugy csinaltam, hogy felhivtam oket telefonon, elmondtak, hogy mi kell pontosan, odamentunk bejelentkezni, ra egy honapra megeskudhettunk. Van honlapjuk is gondolom, ahol ez pontosan le van irva. Keress ra. Alt. mindenhol varni kell valamennyit a bejelentkezestol szamitva az eskuvoig. Nagyobb varosokban akar tobb honapot is. Tenyleg attol fugg, hogy hol akartok pontosan hazasodni. Egyebkent ha azt akarod, hogy a hazassagotok Mo-n is ervenyes legyen, Mo-n a kanadai hazassagkoteseteket be kell jegyeztetni. Ez akkor fontos, ha pl. Mo-ra koltoznetek es ott szuletne gyereketek, mert akkor nem kapna automatikusan az apja nevet plusz egyeb problemak is lehetnenek belole. De ha nem ott eltek, sosem mentek Mo-ra, sztem felesleges herce-hurca a magyar bejegyzes (en megcsinaltattam mondjuk). Egyetlen hiteles forras van szamodra. Az pedig az az anyakonyvi hivatal, ahol meg akartok eskudni. Ott kell elkezdeni a procedurat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!