Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan lehet visszahívni?

Hogyan lehet visszahívni?

Figyelt kérdés
Ez az egész dolog úgy történt hogy pár éve(viccből) 12-13 évesen kitöltöttem egy zöldkártyalottó tesztet,ha jól emlékszem egy nagykövetségi oldalon aztán pár hónap múlva valamilyen amerikai felhívott ezzel kapcsolatban és vmit beszélgettünk aztán azt mondta hogy ha 18 éves leszek akkor hívjam fel. Ez így lehetsége? Eléggé átverésnek tűnik és már nem is emlékszem a számára pedig többször felhívott engem mielőtt felvettem volna. Hogyan lehet visszanézni a számát? És még mindig ugyanaz a számom van
2010. jún. 24. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha kiskorukent toltotted ki, nem voltal ra jogosult, igy meg ha ki is sorsoltak, te ervenytelenul leptel be ebbe, ami diszkvalifikalt teged automatikusan. Tehat nem nyertel semmit es nem kellene visszahivnod. Ugynoksegen keresztul toltotted ki vagy a kulugyminiszterium honlapjan? Nekem oltari nagy csalasnak hangzik, bar lehet, hogy felhivott erdeklodni, ha ugynoksegen keresztul csinaltad, hogy 13 evesen minek toltotted ki. Es lehet, hogy arra utalt, hogy majd ha 18 eves leszel, akkor leszel jogosult jelentkezni egyaltalan. Mert ez igy mukodik. Ha teged pl. a 2006-os evre sorsoltak volna ki, te mar arra sem lennel jogosult, mert ez evek alapjan megy, de mondom, hogy kor alapjan sem voltal jogosult, igy ervenytelen volt a jelentkezesed. Remelem, hogy a korodrol nem hazudtal, de ha igen, akkor nagy makod van. Maskor ne szorakozz ilyennel es hagyd meg a lehetoseget olyanoknak, akik valoban KOMOLYAN gondoljak. Minek akarod egyaltalan felhivni? Unatkozol?
2010. jún. 24. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez is bizonyitja amugy, hogy a hulyeknek van szerencseje mondas mennyire igaz... (mar ha igaz ez a sztori, mert elegge ketlem)
2010. jún. 24. 20:11
 3/6 A kérdező kommentje:
arra már nem emlékszem hogy melyiken töltöttem ki de aztán később felhívott egy férfi és mondta hogy 18 évesen hívjam vissza vagy valami ilyesmit(még nem vagyok 18 éves)
2010. jún. 24. 22:30
 4/6 A kérdező kommentje:
az a baj hoyg nem tudom hoyg megadtam e ilyen hivatalos címeket pl zip kód meg posta kód meg ilyenek
2010. jún. 24. 22:31
 5/6 anonim ***** válasza:
De nem erted, hogy ez hulyeseg? Ha te kiskorukent toltotted ki azt a jelentkezesi lapot, nem voltal jogosult kitolteni, igy zoldkartyara sem voltal jogosult. Most azt mar nem ervenyesitheted meg, ha 18 is vagy. Mar ne haragudj, de ilyen buta hogy lehet valaki? Es meg azt mondjak, hogy az amerikaiak hulyek, mikor Magyarorszagon is van par diszpeldany ezek szerint. Majd ha 18-at betoltod, ujra jelentkezhetsz a lottora. Ennyit tudsz tenni.
2010. jún. 26. 20:47
 6/6 anonim ***** válasza:

18 év alatt nem töltheted ki. ha kitöltenéd kell a szülői hozzájárulás is.

úgyhogy ez egy nagy kaka...

2010. júl. 29. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!