Ki az aki írna nekem részletes beszámolót?
Konkrétan New York-ról szeretnék többet tudni (elsősorban new york de jöhet szinte minden ami USA), milyen egy átlagos napod, hétvége, emberek stb.
Aki tudna nekem saját fotókat és/vagy videókat köszönni privátban annak nagyon örülnék (főleg videókat), youtube-on nincs annyi jó videó. Videón belül gondolok itt arra hogy sétálsz az utcán és videózol, central park is nagyon érdekelne, kisebb ingyenesen megcsodálható nevezetességek.
Légyszíves normális válaszokat és ha valaki tud küldjön képeket,videókat privátban!
Nagyon köszönöm!!!
ilyet nekem is légyszi avgyis a privátos vidit ha tud valaki :D
de amugy ha megnézel pár new yorki au-pair naplót ott sok minden van :D
Bocsi,5 perc múlva elutazunk,mostmár a reptére vagyok,jövőhéten tudok csak majd írni,köldeni fogok képet is,....bocsi,szia
Tomi
12/F esetleg tudnál egy msn címed adni privátba?
szeptembertől mennék ki Los Angelesbe cserediákként, sokat segítenél ha tudnék erről beszélgetni. :)
A cserediákprogramoknak korhatára van.. És nem 12-13 év.. Hanem minimum 14.
Másrészt a fogadócsaládok kisebb városokban laknak.
pontosan. nem úgy értettem h én vagyok 12.
igen korhatárosok a cserediákprogramok, de vannak olyan szervezetek is amelyek nagy városba is elhelyeznek, mint pl engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!