Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ki az aki írna nekem részletes...

Ki az aki írna nekem részletes beszámolót?

Figyelt kérdés

Konkrétan New York-ról szeretnék többet tudni (elsősorban new york de jöhet szinte minden ami USA), milyen egy átlagos napod, hétvége, emberek stb.

Aki tudna nekem saját fotókat és/vagy videókat köszönni privátban annak nagyon örülnék (főleg videókat), youtube-on nincs annyi jó videó. Videón belül gondolok itt arra hogy sétálsz az utcán és videózol, central park is nagyon érdekelne, kisebb ingyenesen megcsodálható nevezetességek.

Légyszíves normális válaszokat és ha valaki tud küldjön képeket,videókat privátban!

Nagyon köszönöm!!!

2010. jún. 23. 22:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

ilyet nekem is légyszi avgyis a privátos vidit ha tud valaki :D

de amugy ha megnézel pár new yorki au-pair naplót ott sok minden van :D

2010. jún. 24. 08:45
 2/13 anonim ***** válasza:
Szia!12/F vagyok,tasvaly költöztünk ki Los Angelesba,de azelőtt 1,5 évig new yorkban laktunk...este írok majd.....
2010. jún. 24. 10:28
 3/13 anonim ***** válasza:
oké:D első vagyok:D
2010. jún. 24. 17:07
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És légyszi ha tudsz akkor küldj már videót/videókat és/vagy fótókat :)
2010. jún. 24. 17:18
 5/13 anonim ***** válasza:
nekem is (: de miért pont este? neked mikor van este?:D xd
2010. jún. 24. 17:53
 6/13 anonim ***** válasza:

Bocsi,5 perc múlva elutazunk,mostmár a reptére vagyok,jövőhéten tudok csak majd írni,köldeni fogok képet is,....bocsi,szia

Tomi

2010. jún. 24. 21:50
 7/13 anonim válasza:

12/F esetleg tudnál egy msn címed adni privátba?

szeptembertől mennék ki Los Angelesbe cserediákként, sokat segítenél ha tudnék erről beszélgetni. :)

2010. jún. 27. 00:14
 8/13 anonim ***** válasza:

A cserediákprogramoknak korhatára van.. És nem 12-13 év.. Hanem minimum 14.

Másrészt a fogadócsaládok kisebb városokban laknak.

2010. jún. 27. 17:06
 9/13 anonim ***** válasza:
utolsó válazsolónak szerintem az ucso előtti uygértette hogy a 12 éves fiúnak üzeni nem ugy hogy ő anyi...
2010. jún. 27. 17:30
 10/13 anonim válasza:

pontosan. nem úgy értettem h én vagyok 12.

igen korhatárosok a cserediákprogramok, de vannak olyan szervezetek is amelyek nagy városba is elhelyeznek, mint pl engem.

2010. jún. 28. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!