Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Valakinek van már ezzel...

Valakinek van már ezzel tapasztalata?

Figyelt kérdés

lehet menni az usába nyárimunkára

[link]

Valaki ment már ki ezzel a szervezettel/egyesülettel?

Én szívem szerint mindig is akartam a vendéglátásban dolgozni, és ki akarom majd próbálni magamat jövőre, viszont ez a cég eléggé újnak tűnik. Van valakinek bármilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Vagy merre érdemes elindulni diákmunkázni az usa-ba?

2018. aug. 8. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam végig, de kérnek munkavállalási engedélyt? Kérnek pénzt előre? Szerintem minden ilyen munka kamu. USA-ban is sok fiatal diák él, miért kéne nekik bevándorlódiák?
2018. aug. 8. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Ennek van koze a Work & Travel USA szervezethez? Ha igen, a dolog legitim. Megkapnad J1 vizummot de csak a szervezeten keresztul es oda kell menned ahova kuldenek, nem tudsz ossze vissza utazgatni es valogatni munkak kozott.

Nem tudom,mostani helyzetben mennyire egyszeru elintezni ezt a dolgot.

2018. aug. 8. 23:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Kamu, előre kérnek pénzt, és Amerikában nem tudnak szervezni diákmunkát.
2018. aug. 9. 08:06
 4/6 A kérdező kommentje:

#1-es, nem minden ilyen munka kamu mert ismerősöm egy másikkal jelenleg is kint van, és nagyon élvezi. Csak én most konkrétan erre vagyok kíváncsi.

#2-es, nem nincs köze a másikhoz a work and travel USA-hoz.

2018. aug. 9. 22:05
 5/6 A kérdező kommentje:
#2-es, ez American Travel and Work
2018. aug. 9. 23:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Én kapásból kerülnék minden olyat, aminek .hu vége van. Az ilyenek meg legtöbbször igenis kamuk szoktak lenni, a tipikus papíron jól hangzik, gyakorlatilag lehúzás. Nem is vernek át a vízummal, valószínűleg 12 órázni fogsz valahol minimum, röhejes pénzekért, mert mindenféle címszó alatt fogják lenyúlni tőled.
2018. aug. 10. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!