Mennyi esélyem van Amerikában titkos vagy különleges ügynökként?
Mo-i érettségivel és kutyakiképző szakmával. Két nyelvből van felsőfokú vizsgám, 2-ből középfokú és két további nyelven beszélek alapszinten.
Milyen sulit/kiképzést/akármit kell elvégeznem, hogy ügynök lehessek Amerikában? (Gondolom nyilván Amerikában kell vmi képesítés.)
És nyomozó?
Mint az NCIS-ben.
Mindig zsaru szerettem volna lenni, de leginkább az ügynökök, bűnügyi nyomozók munkája tetszik.
Sehogy sem megoldható?
szia. 12 éve élek San Franciscoban. Én nem de van ismerősöm egy eléggé felsőbb nyomozó hatóságnál. CIA meg FBI kilőve az szigorított, de én egy magánnyomozó cégnél vagyok fotós, és mindig találok előrelépési lehetőséget.
ismerek a CIA nál embert, ott az ember ölés, bomba riadózás stb. alap dolog, kicsit másról szól, mint a jóról és az igazságról. Fizetett káosz hozó emberek, akik politikai kormányokat döntenek le tabuk nélkül. Nagyon jól szervezettek és titkosak. Szenátorok baleseteit is megszervezik...
ne add fel az almaidat, ha valamit nagyon akarsz el lehet erni
de allampolgarsag nelkul nem fog menni :( government munkara csak allampolgarokat vesznek fel
Elobb gyere ki, elj itt minimum 5 evig, szerezd meg a polgarsagot, menj el rendornek, es ha felvesznek akkor kepezd tovabb magad, de ha nagyon ugyes vagy (5-6 nyelven beszelsz?) akkor ok fognak tovabbkuldeni teged kepzesekre
hany eves vagy?
Rendornek akkor vesznek fel, ha mar ot eve allampolgar vagy, es az ot allampolgarkent elt evek alatt meg a szomszedoddal sem balheztal.
Viszont Zoldkartyaval mar felvesznek biztosito cegekhez nyomozni (nem egy eletbiztositas...) vagy magannyomozo irodaba.
Tehat, ha ma reggel megkototted a Hazassagot egy amerikai allampolgarral, es be is adtatok a papirokat, akkor kb fel ev mulva kapod meg a zoldkartyat, 3-5 ev mulva kerheted az allampolgarsagot, kb 3-4 honap mulva lesz az esku, es akkor mar csak ot evet Kell varnod, hogy egy kozonseges rendor allasra palyazhass. Tehat legkevesebb 8-9 ev.
Ha FBI, CIA munkara vagysz, akkor tovabb felteteleknek kellene megfelelned (nem reszletezem, de majdnem eselytelen)
A kepzettsegeddel szerintem nincs ceg, ami megkerne neked a munkavallalasit, de probalkozz, hatha.
(Lattal mar hirdetest "Titkosugynokot keresunk felvetelre. Munkaido valtozo, vegrendelet es nagy osszegu eletbiztositas kotese kotelezo. Eletrajzat kuldje a hulyevagy@habedolsz.com cimre, vagy hivjon a 98-765-4321 telefonszamon"- szoveggel?)
23 éves nő vagyok.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!