Levente szülei nem extra gondatlanok?
A kétéves kisfiú, akit az USA határon elválasztottak magyar szüleitől, hát, hogy is mondjam... csak én érzem úgy, hogy anya-apa itt elég gondatlan volt?
Most az egy dolog, hogy mit gondol az ember Trump intézkedéseiről, amit én sem helyeslek, de ha már így van, miért kellett a szülöknek hirtelen felindulásból Kanadából Amerikába ruccanni anélkül, hogy kétszer is megnézték volna a papírjaikat? És most még őket kéne sajnálni? Nagyon jól tudták, hogy elvehetik tőlük a kisfiút, ha nincs mi nden rendben. Az nem lehet igaz, hogy nem tudtak erről, a csapból is ez folyik minden adón, hírportálon, stb.
Egyedül a gyereket sajnálom a sztoriban, mivel a szülei veszélyeztették. Még itthon se adnám nekik vissza a kicsit, csak a tesójának.
Többször is jártam az USA-ban.
Láttam pár visszafordítást is közvetlen közelről.
Viszont a bevándorlásiak és a vámosok nem hülyék! Ha már le is tartóztatják mindkét szülőt, az már komolyabb dolog lehet, és ott már marhául nem stimmel valami!!!
Az itthoni sajtóban közölt bagatelizálás viszont mindent elmond az itthoni médiahazugságokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!