Így ki lehet menni Kanadába? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szóval, jelenleg 15 éves vagyok, most fogom elkezdeni a középiskolát. Viszont van ismerősünk, aki Kanadában él. És felajánlotta, hogy ha elvégeztem a középiskolát, hozzá kimehetek és ott kezdhetem az életem. A kérdésem: Ha ismerőshöz megyek, akkor simán kijuthatok? És elkezdhetek ott élni velük? Természetesen ugy hogy elkezdek dolgozni es kulon eletem lesz egy idő után. Igy ki lehet menni? Vagy mi kell ehhez? Mit kell elintéznem? Szeretnek normális válaszokat, ez beszelgetés közben zajlott le ez a "meghívás" de annyira nemvagyok ezzel tisztába. Kérlek segítsetek😊 Előre is köszönöm2018. máj. 13. 21:11
1/7 anonim válasza:
Folytatni kellene ezt a beszélgetést ezzel az ismerőssel. Mivel ő már kint él, pontosan tudja a lehetőségeket. Másrészt a bevándorlási törvények évről-évre változnak. Lehetetlenség megmondani hogy 3 év múlva mi lesz a törvény. Arról hogy most milyen lehetőségek vannak lehetne írni, de felesleges mert 3 év múlva teljesen más lesz minden.
2/7 D. Brasco válasza:
Valahogy nekem sosem tiszták ezek a kerdesek,hogy az adott orszagban mindig van valami ismerős/rokon/haver stb de mégis a gyakorira kell jönnöd megkérdezni hogy lehet oda kijutni.........ez aztán mindig rendkívül hiteles.......
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Második igen igazad van csak kiváncsi voltam nektek mi a véleményetek:)
2018. máj. 14. 06:52
4/7 anonim válasza:
Ez így nem fog működni. Csak közvetlen családtagot, gyereket vagy házastársat lehet szponzorálni. Ha mindenki kivihetné az ismerősét, már megtelt volna Kanada. 6 hónapra kimehetsz látogatóba, de munkát nem vállalhatsz. A férjemnek még rokona is volt kinn, mégis végig kellett csinálnunk a bevándorlási eljárást, ami igen szigorú feltételekhez kötött.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonoom szepen mindenkinek❤
2018. máj. 14. 15:51
6/7 anonim válasza:
Egy másik lehetőség, hogy főiskolára, egyetemre mész, akkor kapsz tanulóvízumot, de a felsőoktatás elég drága, főleg ha nemzetközi diák vagy.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm❤
2018. máj. 15. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!