Vízum? Hogy működik?
utsótól csak elméleti kérdést kérdezek vissza. én se akarok illegálissá válni, hanem #csakúgy kérdezem xD
*tudom* h azért nem ajánlott illegálissá válni mert egyrészt lebuk6sz (bár vannak akik 10-20 éve kint élnek és [még] nem buktak le xD) és azután búcsúz6sz az álomföldrésztől, másrészt alig néhány fajta munka marad amit így is végezhetsz (a legtöbbet [értsd: nem feketén, hanem rendes bejelentett állás] bizony nem), harmadszor oké, meghúzod magad és nem tűzöl össze az arrafelé normális esetben nem igazoltató rendőrökkel, de elég ha vétlenként szenvedsz balesetet és itt is visszanyal az illegális fagyi számodra nemlétező egészségügy formájában...
naszóval, tudom h emiatt nem ajánlott illegálisan élni in di júeszéj, de még mi miatt a felsoroltakon kívül? :) xD (ismétlem, csak elméletileg kérdezem ;) kedves moderátorok, ez nem egy sima off, hanem egy 3in1 komment, melynek nagy része egyben a kérdezőnek is válasz + jótanács a kérdezőnek + megerősítése az előttem válaszolónak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!