Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Szerintetek mennyi pénzre...

Szerintetek mennyi pénzre lesz szükségem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Májusban repülök az egyik rokonomhoz New Yorkba, szállást és étkezést nem kell fizetnem, 3,5 hetet töltök nála. Múzeumokba szeretnék menni, az ismertebb látnivalókat megnézni. Tudom, hogy nagy segítség, ha szállást és étkezést nem kell az árba belekalkulálnom, de mégis, milyen összeggel kellene számolnom így? Olyanok segítségét szeretném kérni, akik ott élnek, vagy voltak már ott hosszabb ideig.
2018. márc. 31. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! :) A legkönnyebb az, ha összeszeded, hogy mi mindent akarsz megnézni, és google-ban megkeresed, hogy azokra a helyekre mennyi a belépő (getyourguide egy jó oldal). Ingyenes programokra is érdemes rákeresni (pl. Central Park, filmes helyszínek megnézése (én a Jóbarátok apartmant néztem meg pl., nem került semmibe elgyalogolni oda). Szuvenírek közül általában a mágnesek 5-7 dollár, a pulcsik 25-30 dollár között mozognak (mást én nemnagyon szoktam nézni). Ha nem a rokonaid visznek körbe kocsival, hanem metrózni szeretnél, egy útnak 2.75 dollár az ára, egy 7 napos korlátlan metrókártyának pedig 30 dollár.
2018. ápr. 1. 19:17
 2/3 anonim válasza:
100%

Szia egyetértek az előző valaszoloval plusz hozzátenném,hogy arra is gondolj,hogy mennyit akarsz vásárolgatni. New Yorkban nagyon sok a bolt akarva akaratlanul beteved az ember. Plusz azért napközben is fogsz enni gondolom és ilyen 10 dollar/ebéddel számolj. kb(mekiben is a legolcsóbb dolgok 7 dollar körül vannak)

Viszont azzal sokat lehet spórolni ,hogy néhány múzeumba lehet rendes jegy helyett támogatóit kerni(nem biztos hogy ez a neve de a lenyeg h annyit fizetsz amennyit akarsz, én pl így mentem be Természettudományi múzeumba $1-ból. )

Meg van a freetoursbyfoot.com szerintem nagyon hasznos tok jó turaik vannak és becsuletkasszas. Olcsóbb mint egy rendes vezetés de ez a minőségen nem latszik

Bocsi,hogy kicsit eltertem a kérdéstol de erre szerintem így nem lehet valaszolni, neked kell tudni az igenyeidet:)

2018. ápr. 2. 11:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Azt még javasolnám, hogy ha ez az USA-út ilyen "egyszer az életben" lehetőség, akkor 4 óra buszozásra van Boston, Philadelphia meg kb. 2 órára. Buszjegyeket (retúr) 25 dollár alatt is találni, ha ügyes vagy. Mindkettő nagyon szép város, és ha meg szeretnéd őket nézni, simán össze tudsz hozni ilyen egynapos day tripeket. :)
2018. ápr. 3. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!